Reserveer nu je tickets voor Bring it On!

Get ready! De energieke broadwaymusical Bring it On is op zondag 20 november te zien in De Meerse. De kaartverkoop gaat razendsnel, boek nu via je tickets!

De spectaculaire musical ‘Bring it On’ werd genomineerd voor meerdere prestigieuze Tony Awards en is geschreven door Jeff Whitty (Avenue Q), met liedteksten van Lin-Manuel Miranda (In The Heights, Hamilton) en muziek van Tom Kitt (Next to Normal). Het creatieve team bestaat uit Marjolein Teepen (regisseur), Pien van Gerven (vocal coach) en Marleen de Vries (choreograaf). De Nederlandse vertaling is in handen van Eileen Bosch van Bas van Gestel. 
 
Verhaal 
Campbell Davis gaat haar laatste jaar aan Truman High School in als aanvoerder van de cheerleading squad. Ze is vastberaden haar squad te leiden naar de overwinning tijdens de Nationals totdat ze onverwachts hoort dat ze wordt overgeplaatst naar Jackson High School, een school zonder cheerleading squad. Haar droom lijkt volledig in duigen te vallen. Na een moeizame start wordt ze toegelaten tot de dance crew van Jackson High School en samen met de hardwerkende Danielle stoomt ze de groep klaar voor de Nationals. Klaar om het op te nemen tegen haar oude Truman High School, ontdekt ze dat haar overplaatsing toch niet zo uit de lucht kwam vallen als gedacht… 
 

Speellijst

 
Datum
 
Tijd
 
Reserveren
 
Zo 20 november 2022 13:00 uur
 
 Tickets 
 
Zo 20 november 2022 16.00 uur  Tickets