Audities voor Peter Pan, Pinocchio en High School Musical

In het seizoen 2024/2025 presenteert Musical 2.0 drie nieuwe producties: Peter Pan, Disney’s Pinocchio (My Son Pinocchio) en High School Musical! Hiervoor zijn we op zoek naar getalenteerde kinderen en jongeren van 9 t/m 20 jaar oud. Geef je nu op voor de audities!

De audities vinden plaats op zondag 9 juni in Hilversum en op zaterdag 15 juni in Amsterdam. Iedereen van 9 t/m 20 jaar oud kan zich hiervoor aanmelden. Aan de audities zijn geen kosten verbonden. Meer informatie en opgeven kan via Musical.nl/audities.

Peter Pan (9 t/m 20 jaar)
De musical 'Peter Pan' vertelt het bekende verhaal van de kinderen die worden meegenomen naar een magische plek genaamd Nooitgedachtland door de altijd jeugdige Peter Pan. In Nooitgedachtland beleven ze spannende avonturen met feeën, zeemeerminnen en piraten, inclusief de gevreesde Kapitein Haak. Een groots avontuur over vriendschap, moed en (nooit) volwassen worden.

Meer informatie

Disney’s Pinocchio (9 t/m 13 jaar)
In 'Disney's My Son Pinocchio krijgt het klassieke verhaal van Pinocchio een nieuwe dimensie. Speelgoedmaker Geppetto maakt kennis met het ouderschap wanneer de Blauwe Fee zijn wens om zijn houten pop Pinocchio tot leven te brengen werkelijkheid wordt. Hij worstelt met de onmogelijke taak om van zijn zoon 'de perfecte jongen' te maken. Pas wanneer Gepetto geconfronteerd wordt met de gedachte om Pinocchio nooit meer te zien, moet hij leren om onvoorwaardelijk van zijn kind te houden, precies zoals hij is. Met vertrouwde klassiekers zoals 'When You Wish Upon A Star' én nieuwe nummers van componist Stephen Schwartz (bekend van o.a. Wicked).

Meer informatie

High School Musical (12 t/m 20 jaar)
De vrolijke en swingende familiemusical Disney's High School Musical is terug in het seizoen 2024/2025! High School Musical gaat over keuzes maken, vriendschap, ontluikende liefde en het najagen van dromen. De kerstvakantie is voorbij en de verschillende vriendenclubs zoeken elkaar op. Alles verandert als basketballer Troy ontdekt dat de slimme Gabriëlla, met wie hij in de vakantie karaoke heeft gezongen, bij hem op school komt. Als ze besluiten auditie te doen voor de schoolmusical, komen vriendschappen op scherp te staan. Blijven ze trouw aan hun eigen club, of jagen ze hun dromen na?

Meer informatie

Musical 2.0
Musical 2.0 begeleidt leerlingen van 8 t/m 25 jaar in hun ontwikkeling binnen de musicaldisciplines (zingen, dansen en acteren) en produceert nieuwe en bestaande (jeugd)musicals. Musical 2.0 wil zo een belangrijke bijdrage leveren op het gebied van talent- en genreontwikkeling binnen de Nederlandse musical. De studio's van Musical 2.0 zijn gevestigd in het World Fashion Centre in Amsterdam en FitByRox in Hilversum.

Klik hier voor meer informatie over de producties 2024/2025