Disney's Pinocchio


In 2024/2025 presenteren we de Disney-versie van de musical Pinocchio (My Son's Pinocchio). Met vertrouwde klassiekers als 'When You Wish Upon A Star' én geheel nieuwe nummers van componist Stephen Schwartz (bekend van o.a. Wicked). Voor deze musical zijn we op zoek naar naar kinderen tussen de 9 en 13 jaar oud. Geef je nu op voor de audities op zondag 9 juni in Hilversum of zaterdag 15 juni in Amsterdam!

Verhaal
In 'Disney's My Son Pinocchio krijgt het klassieke verhaal van Pinocchio een nieuwe dimensie. Speelgoedmaker Geppetto maakt kennis met het ouderschap wanneer de Blauwe Fee zijn wens om zijn houten pop Pinocchio tot leven te brengen werkelijkheid wordt. Hij worstelt met de onmogelijke taak om van zijn zoon 'de perfecte jongen' te maken. Pas wanneer Gepetto geconfronteerd wordt met de gedachte om Pinocchio nooit meer te zien, moet hij leren om onvoorwaardelijk van zijn kind te houden, precies zoals hij is.

Praktische informatie
  • Voor leerlingen van 9 t/m 13 jaar;
  • 30 repetities van 2 uur;
  • Op de zondag bij Musical 2.0 Amsterdam van 11.00 tot 13.00 uur; óf
  • Op de zondag bij Musical 2.0 Hilversum van 11.00 tot 13.00 uur;
  • Repetities starten zondag 22 september 2024 in Hilversum en op zondag 29 september in Amsterdam;
  • De eindvoorstellingen zijn te zien in het weekend van 7 en 8 juni in Theater Cpunt (De Meerse) in Hoofddorp;
  • Geen repetitie tijdens de schoolvakanties;

De kosten voor deelname aan de productie Pinocchio bedraagt €76,50 per maand gedurende de periode september 2024 t/m juni 2025 (10 termijnen). Daarnaast wordt er voor nieuwe leerlingen bij Musical 2.0 een eenmalige betaling van €50,- inschrijfgeld gevraagd na definitieve toelating. 
 

Meedoen? Geef je hier op voor de audities!

Pinocchio - Musical 2.0 
Benieuwd in welke producties je op dit moment nog meer aan de slag kan? Bekijk al onze producties hier
 

Heb je vragen over deelname aan een productie van Musical 2.0? Neem geheel vrijblijvend contact op via info@musical.nl

Wanneer je om financiële redenen niet mee kan doen aan een van onze producties, dan is het via Het Jeugdfonds Sport & Cultuur wellicht wel mogelijk om mee te doen. Voor die kinderen en jongeren betaalt het Jeugdcultuurfonds de contributie/het lesgeld.