De Jongensprinses


Na het succes van De Tijdwasmachine en De Kast der Schone Schijn, gaan we door met een nieuwe studioproductie: De Jongensprinses! Dus hou je van zingen, dansen en acteren en wil je een musicalvoorstelling maken en uitvoeren? Geef je dan nu op! Onder professionele begeleiding van ons creatief team ga je aan de slag en werk je toe naar een te gekke eindvoorstelling inclusief kostuums en decor in het Musical 2.0 Pop-Up Theater in Amsterdam.

De Jongensprinses
Op een slechte dag wordt Prinses Bobette door een chagrijnige heks betoverd: in een jongen! Bobette is ten einde raad, haar vader herkent haar niet meer en laat haar verbannen naar Niemandsland. De bewoners daar, de Zonderlingen, zijn misschien wat raar in uiterlijk en gedrag maar blijken een groot en warm hart te hebben. Bobette begint aan een zoektocht naar identiteit en zelfacceptatie. De jongensprinses is een musicalsprookje met spel, zang en fysiek theater.

Praktische informatie
  • Voor leerlingen van 12 t/m 18 jaar;
  • 20 repetities van 2 uur op de zaterdag van 13.30 tot 15.30 uur;
  • Repetities starten zaterdag 20 januari 2023 in de Musical 2.0 studio's in WFC Amsterdam;
  • Montage/generale repetitie vindt plaats op zaterdag 1 juni;
  • De eindvoorstellingen zijn te zien op zaterdag 8 juni in het Musical 2.0 Pop-Up Theater in Amsterdam;
  • Geen repetitie tijdens de schoolvakanties;

De kosten voor deelname aan de productie De Jongensprinses bedraagt €75,- per maand gedurende de periode januari 2024 t/m juni 2024. Daarnaast wordt er voor nieuwe leerlingen bij Musical 2.0 een eenmalige betaling van €25,- inschrijfgeld gevraagd na definitieve toelating. 
 

Meedoen? Schrijf je hier in voor de productie!Speellijst
Locatie: Musical 2.0 Pop-Up Theater, Amsterdam
 
Datum
 
Tijd
 
Reserveren
 
Za 8 juni
 
14.30 uur
 
 Tickets 
 
Za 8 juni
 
16.30 uur
 
 Tickets 
 

Benieuwd in welke producties je op dit moment nog meer aan de slag kan? Bekijk al onze producties hier
 

Heb je vragen over deelname aan een productie van Musical 2.0? Neem geheel vrijblijvend contact op via info@musical.nl

Wanneer je om financiële redenen niet mee kan doen aan een van onze producties, dan is het via Het Jeugdfonds Sport & Cultuur wellicht wel mogelijk om mee te doen. Voor die kinderen en jongeren betaalt het Jeugdcultuurfonds de contributie/het lesgeld.