Audities 2022/2023


Staan er op dit moment staan er geen audities uit voor jou? Hou deze pagina in de gaten voor toekomstige audities of kijk hier voor het overige aanbod. 

 

Into the Woods jr. (12 t/m 20 jaar)


In 2023 brengt Musical 2.0 ‘Into the Woods jr.’ van de legendarische componist Stephen Sondheim! Hiervoor is Musical 2.0 op zoek naar een talentvolle cast van 12 t/m 20 jaar. De audities worden georganiseerd op zondag 15 januari 2023. Aanmelden kan vanaf nu!
 
In Stephen Sondheims Tony Award-winnende meesterwerk ‘Into the Woods’ kruisen de verhaallijnen en personages van bekende sprookjes van de Gebroeders Grimm elkaar, waaronder Roodkapje, Rapunzel, Sjaak en de bonenstaak en Assepoester. We volgen het avontuur van de bakker en zijn vrouw die een kind wensen, maar onvruchtbaar zijn door een vloek van de heks. De vloek kan pas worden opgeheven als zij in het woud vier voorwerpen verzamelen: een melkwitte koe, vlasblond haar, een bebloede rode mantel en een glazen muiltje. Is het vervullen van hun eigen wens belangrijker dan de gevolgen voor de anderen in het woud?
 

Into the Woods jr.  (12 t/m 20 jaar)

  • 30 repetities op zondag van 13.00 tot 16.00 uur.
  • Van 12 t/m 20 jaar oud
  • Repetities van zondag 5 februari 2022 t/m zondag 3 december 2023 in het WFC Amsterdam 
  • Geen repetitie tijdens schoolvakanties (Regio Noord)
  • Voorstellingen in het weekend van 9 en 10 december 2023 in De Meerse in Hoofddorp

De kosten voor deze productiegroep bedraagt 10 maandelijkse termijnen van €76,50. Voor nieuwe leerlingen wordt daarnaast een eenmalige betaling van €50,- inschrijfgeld gevraagd na definitieve toelating tot de productiegroep. Aan de audities zijn geen kosten verbonden.

Audities 
Op zondag 15 januari 2022 vinden de audities plaats voor ‘Into the Woods jr’ in de studio’s van Musical 2.0 in WFC Amsterdam. Iedereen van 12 t/m 20 jaar oud kan zich opgeven. Aan de audities zijn geen kosten verbonden.

Geef je hier op voor de audities!

 
 

Veelgestelde vragen 

Heb ik ervaring? Kun je auditie doen als je jonger dan 9 jaar bent? Kun je je inschrijven voor de nieuwe productie als je al een andere productie doet? Kijk voor deze en meer veelgestelde vragen hier.

Heb je verder nog vragen over de productiegroepen? Bel of mail ons gerust voor meer informatie via info@musical.nl.