Audities 2022/2023


Staan er op dit moment staan er geen audities uit voor jou? Hou deze pagina in de gaten voor toekomstige audities of kijk hier voor het overige aanbod. 

 

De Kast der Schone Schijn


Na het succes van De Tijdwasmachine, gaan we door met een nieuwe studioproductie: De Kast der Schone Schijn! Dus hou je van zingen, dansen en acteren en wil je een musicalvoorstelling maken en uitvoeren? Geef je dan nu op! Onder professionele begeleiding van ons creatieve team ga je aan de slag en werk je toe naar een te gekke eindvoorstelling inclusief kostuums en decor in het Musical 2.0 pop-up theater in Amsterdam.

De Kast der Schone Schijn is een spannende musical voor iedereen van 12 t/m 18 jaar oud. Je repeteert van zaterdag 4 maart 2023 t/m zaterdag 11 november twee uur per week m.u.v. de schoolvakanties. De eindvoorstelling vindt plaats in het weekend van zaterdag 11 november voor publiek in het Musical 2.0 pop-up theater in Amsterdam.

  Praktische informatie
  • Voor leerlingen van 12 t/m 18 jaar;
  • 24 repetities van 2 uur op de zaterdag van 13.30 tot 15.30 uur;
  • Repetities starten op zaterdag 4 maart in het WFC Amsterdam;
  • Montage/generale repetities vinden plaats op zaterdag 4 november;
  • De eindvoorstellingen zijn te zien in het weekend van 11 en 12 november in het Musical 2.0 pop-up theater;
  • Geen repetitie tijdens de schoolvakanties;

De kosten voor deelname aan de productie De Kast der Schone Schijn bedraagt €486,50 en is te betalen in 7 maandelijkse termijnen van €69,50. Daarnaast wordt er voor nieuwe leerlingen bij Musical 2.0 een eenmalige betaling van €25,- inschrijfgeld gevraagd na definitieve toelating. 

Audities
Op zaterdag 18 februari organiseren we audities voor De Kast der Schone Schijn. Iedereen van 12 t/m 18 jaar oud kan zich opgeven. Aan de audities zijn geen kosten verbonden en inschrijven kan via onderstaande link. Geef je nu op!
 

Klik hier om je op te geven

 
 

Heb je nog vragen? Mail ons voor meer informatie via info@musical.nl.  
 

Veelgestelde vragen 

Heb ik ervaring? Kun je auditie doen als je jonger dan 9 jaar bent? Kun je je inschrijven voor de nieuwe productie als je al een andere productie doet? Kijk voor deze en meer veelgestelde vragen hier.

Heb je verder nog vragen over de productiegroepen? Bel of mail ons gerust voor meer informatie via info@musical.nl.