Audities 2022/2023

Op zondag 28 augustus organiseert Musical 2.0 audities voor de nieuwe producties: De Rattenvanger en Chitty Chitty Bang Bang. Heb jij altijd al eens in een grote musical willen staan in het theater? Geef je dan nu op! Er wordt gezocht naar talent van 9 t/m 14 jaar oud en de audities worden afgenomen in de eigen studio’s van Musical 2.0 in Amsterdam.

Staan er op dit moment geen audities voor jou uit, kijk dan hier voor het overige aanbod.

 

De Rattenvanger (9 t/m 14 jaar)

Voor deze nieuwe musical is Musical 2.0 op zoek naar talentvolle kinderen van 9 t/m 14 jaar oud. Zij kunnen zich opgeven voor de audities van De Rattenvanger. De eerstvolgende auditieronde vindt plaats op zondag 28 augustus in onze studio's in Amsterdam. Meer info op: Musical.nl/DeRattenvanger
 
 • 30 repetities op zondag van 10.00 tot 12.30 uur.
 • Repetities van zondag 4 september 2022 t/m zondag 30 april 2023 in het WFC Amsterdam 
 • Geen repetitie tijdens schoolvakanties
 • Voorstellingen in het weekend van 6 en 7 mei 2023 in De Meerse in Hoofddorp

De kosten voor deze productiegroep bedraagt 9 maandelijkse termijnen van €76,50. Voor nieuwe leerlingen wordt daarnaast een eenmalige betaling van €50,- inschrijfgeld gevraagd na definitieve toelating tot de productiegroep. Aan de audities zijn geen kosten verbonden.
 

Geef je hier op voor de audities!

 
 

Chitty Chitty Bang Bang - Jongens 9 - 13 jaar

Voor Chitty Chitty Bang Bang zijn we enkel nog op zoek naar getalenteerde jongens tussen de 9 en 13 jaar oud. De eerstvolgende auditieronde vindt plaats op zondag 28 augustus in onze studio's in Amsterdam. Meer info op: Musical.nl/ChittyChittyBangBang
 
 • 30 repetities op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.
 • Repetities van zaterdag 10 september 2022 t/m zondag 4 juni 2023 in het WFC Amsterdam 
 • Geen repetitie tijdens schoolvakanties
 • Voorstellingen in het weekend van 10 en 11 juni 2023 in de grote zaal van De Meerse in Hoofddorp

De kosten voor deze productiegroep bedraagt 10 maandelijkse termijnen van €76,50. Voor nieuwe leerlingen wordt daarnaast een eenmalige betaling van €50,- inschrijfgeld gevraagd na definitieve toelating tot de productiegroep. Aan de audities zijn geen kosten verbonden.
 

Geef je hier op voor de audities!

 
 

De Tijdwasmachine - 9 t/m 17 jaar


Hou je van zingen, dansen en acteren en wil je in korte tijd een musicalvoorstelling maken? Geef je dan op voor De Tijdwasmachine! In vier maanden tijd ga je onder professionele begeleiding van een creatief team aan de slag en werk je toe naar een te gekke eindvoorstelling inclusief kostuums en decor in de studio’s van Musical 2.0. Meer info op: Musical.nl/detijdwasmachine

De Tijdwasmachine is een spannende en eigentijdse musical over de verdwijning van een mysterieuze barones. Ondanks dat niemand haar het huis heeft zien verlaten, is ze nergens meer te bekennen. Ze gaan op onderzoek uit en vinden midden in haar woonkamer een reusachtige oude wasmachine. Zou het soms iets te maken hebben met de verdwijning van de barones?
 
Praktische informatie
 • Voor leerlingen van 9 t/m 17 jaar;
 • Repetities van 2 uur op de zaterdag van 13.30 tot 15.30 uur of van 15.45 tot 17.45 uur;
 • Repetities starten zaterdag 3 september 2022 in het WFC Amsterdam;
 • Montage/generale repetities vinden plaats in het weekend van 10 en 11 december 2022;
 • De eindvoorstelling is te zien op zaterdag 17 december 2022 en/of zondag 18 december in de Studio's van Musical 2.0;
 • Geen repetitie op zaterdag 22 oktober i.v.m. herfstvakantie;

De kosten voor deze productiegroep bedraagt 4 maandelijkse termijnen van €75,-. Daarnaast wordt er voor nieuwe leerlingen een eenmalige betaling van €25,- inschrijfgeld gevraagd na definitieve toelating. 
 

Klik hier om je in te schrijven voor De Tijdwasmachine

   
Liever eerst een proefles?
Twijfel je nog of Musical 2.0 bij je past? Geef je dan hier op voor een gratis proefles!
 
 

Veelgestelde vragen 

Heb ik ervaring? Kun je auditie doen als je jonger dan 9 jaar bent? Kun je je inschrijven voor de nieuwe productie als je al een andere productie doet? Kijk voor deze en meer veelgestelde vragen hier.

Heb je verder nog vragen over de productiegroepen? Bel of mail ons gerust voor meer informatie via info@musical.nl.