ANNIE jr

Met hits als 'Tomorrow', 'Hard Knock Life' en 'Maybe'

In het seizoen 2023/2024 brengt Musical 2.0 de hartverwarmende musical over ieders favoriete weeskind: Annie!
 
Gebaseerd op de populaire strip ‘Little Orphan Annie’ en met bekende hits als ‘Tomorrow’, ‘Hard Knock Life’ en ‘Maybe’ is de musical ‘Annie’ uitgegroeid tot een van de meest geliefde musicals wereldwijd. Naar het verhaal van Thomas Meehan, met muziek van Charles Strouse en liedteksten van Martin Charnin. De Nederlandse vertaling is in handen van Karin van Rooijen en Allard Blom.

Verhaal
Annie, een 11-jarig weeskind, verblijft in een weeshuis in New York onder de leiding van de verschrikkelijke Miss Hannigan. Iedere dag opnieuw hoopt ze op de terugkeer van haar ouders, maar tevergeefs. Wanneer Grace Farrell, de assistente van miljonair Oliver Warbucks, het weeshuis bezoekt, verandert dit alles. Annie wordt uitgenodigd om de kerstvakantie bij de miljonair door te brengen. Het blijkt enorm goed te klikken met Oliver en samen gaan ze op zoek naar Annies ouders. Dit blijkt geen gemakkelijke klus...


Speellijst
 
Datum
 
Tijd
 
Reserveren
 
Za 22 juni (Cast Amsterdam)
 
16.30 uur
 
 Tickets 
 
Za 22 juni (Cast Amsterdam)
 
19.30 uur
 
 Tickets 
 
Zo 23 juni (Cast Hilversum)
 
13.30 uur
 
 Tickets 
 
Zo 23 juni (Cast Hilversum)
 
16.30 uur
 
 Tickets 
 
Let op: Oorspronkelijk stonden de middagvoorstellingen gepland om 16.00 uur. Het kan deze tijd nog op uw ticket staat vermeld. U heeft geen nieuw ticket nodig en heeft gewoon toegang met uw huidige ticket.
     
 
Heb je vragen over deelname aan een productie van Musical 2.0? Neem geheel vrijblijvend contact op via info@musical.nl

Wanneer je om financiële redenen niet mee kan doen aan een van onze producties, dan is het via Het Jeugdfonds Sport & Cultuur wellicht wel mogelijk om mee te doen. Voor die kinderen en jongeren betaalt het Jeugdcultuurfonds de contributie/het lesgeld.