ANNIE jr

Met hits als 'Tomorrow', 'Hard Knock Life' en 'Maybe'

In het nieuwe seizoen 2023/2024 brengt Musical 2.0 de hartverwarmende musical over ieders favoriete roodharige weeskind: Annie! Hiervoor is Musical 2.0 op zoek naar castleden van 8 t/m 13 jaar oud. Op zondag 17 september vindt de laatste auditieronde plaats in Hilversum. Meld je nu aan!
 
Gebaseerd op de populaire strip ‘Little Orphan Annie’ en met bekende hits als ‘Tomorrow’, ‘Hard Knock Life’ en ‘Maybe’ is de musical ‘Annie’ uitgegroeid tot een van de meest geliefde musicals wereldwijd. Naar het verhaal van Thomas Meehan, met muziek van Charles Strouse en liedteksten van Martin Charnin. De Nederlandse vertaling is in handen van Karin van Rooijen en Allard Blom.

Verhaal
Annie, een 11-jarig roodharig weeskind, verblijft in een weeshuis in New York onder de leiding van de verschrikkelijke Miss Hannigan. Iedere dag opnieuw hoopt ze op de terugkeer van haar ouders, maar tevergeefs. Wanneer Grace Farrell, de assistente van miljonair Oliver Warbucks, het weeshuis bezoekt, verandert dit alles. Annie wordt uitgenodigd om de kerstvakantie bij de miljonair door te brengen. Het blijkt enorm goed te klikken met Oliver en samen gaan ze op zoek naar Annies ouders. Dit blijkt geen gemakkelijke klus...

Audities 
Op zondag 17 september 2023 vindt de laatste auditieronde plaats voor Annie jr. Iedereen van 8 t/m 13 jaar oud kan zich hiervoor binnenkort aanmelden. Aan de audities zijn geen kosten verbonden.

Praktische informatie
  • Voor leerlingen van 8 t/m 13 jaar;
  • 30 repetities van twee uur op de zondagen;
  • Start zondag 1 oktober 2023 t/m zondag 23 juni 2024;
  • In Amsterdam van 11.00 tot 13.00 uur of in Hilversum van 14.00 tot 16.00 uur;
  • Geen repetities tijdens schoolvakanties;
  • Uitvoeringen in het weekend van 22 en 23 juni in de Kunstlinie, Almere;
  • 100% betrokkenheid en inzet verplicht!

De kosten voor deelname aan de productie bedraagt €735,- en is te betalen in 10 maandelijkse termijnen van €73,50. Voor nieuwe leerlingen wordt daarnaast een eenmalige betaling van €50,- inschrijfgeld gevraagd na definitieve toelating tot de productiegroep. Aan de audities zijn geen kosten verbonden.
 

Meld je hier aan voor de audities in Hilversum op zondag 17 september

     
 
Heb je vragen over deelname aan een productie van Musical 2.0? Neem geheel vrijblijvend contact op via info@musical.nl

Wanneer je om financiële redenen niet mee kan doen aan een van onze producties, dan is het via Het Jeugdfonds Sport & Cultuur wellicht wel mogelijk om mee te doen. Voor die kinderen en jongeren betaalt het Jeugdcultuurfonds de contributie/het lesgeld.