ANNIE jr

Met hits als 'Tomorrow', 'Hard Knock Life' en 'Maybe'

In het nieuwe seizoen 2023/2024 brengt Musical 2.0 de hartverwarmende musical over ieders favoriete roodharige weeskind: Annie! Hiervoor is Musical 2.0 op zoek naar castleden van 8 t/m 13 jaar oud. Meld je nu aan voor de audities op zondag 21 mei!
 
Gebaseerd op de populaire strip ‘Little Orphan Annie’ en met bekende hits als ‘Tomorrow’, ‘Hard Knock Life’ en ‘Maybe’ is de musical ‘Annie’ uitgegroeid tot een van de meest geliefde musicals wereldwijd. Naar het verhaal van Thomas Meehan, met muziek van Charles Strouse en liedteksten van Martin Charnin. De Nederlandse vertaling is in handen van Karin van Rooijen en Allard Blom.

Verhaal
Annie, een 11-jarig roodharig weeskind, verblijft in een weeshuis in New York onder de leiding van de verschrikkelijke Miss Hannigan. Iedere dag opnieuw hoopt ze op de terugkeer van haar ouders, maar tevergeefs. Wanneer Grace Farrell, de assistente van miljonair Oliver Warbucks, het weeshuis bezoekt, verandert dit alles. Annie wordt uitgenodigd om de kerstvakantie bij de miljonair door te brengen. Het blijkt enorm goed te klikken met Oliver en samen gaan ze op zoek naar Annies ouders. Dit blijkt geen gemakkelijke klus...

Audities 
Op zondag 21 mei 2023 vinden de audities plaats voor ‘Annie jr’ in de studio’s van Musical 2.0 in Amsterdam. Iedereen van 8 t/m 13 jaar oud kan zich hiervoor aanmelden. Aan de audities zijn geen kosten verbonden.

Praktische informatie
  • Voor leerlingen van 8 t/m 13 jaar;
  • 30 repetities van twee uur op de zondagen;
  • Start zondag 1 oktober 2023 t/m zondag 23 juni 2024;
  • In Amsterdam van 11.00 tot 13.00 uur of in Hilversum van 14.00 tot 16.00 uur;
  • Geen repetities tijdens schoolvakanties;
  • Uitvoeringen in het weekend van 22 en 23 juni in de Kunstlinie, Almere;
  • 100% betrokkenheid en inzet verplicht!

De kosten voor deelname aan de productie bedraagt €735,- en is te betalen in 10 maandelijkse termijnen van €73,50. Voor nieuwe leerlingen wordt daarnaast een eenmalige betaling van €50,- inschrijfgeld gevraagd na definitieve toelating tot de productiegroep. Aan de audities zijn geen kosten verbonden.
 

Audities gesloten