Tickets

Tickets voor de voorstellingen van Musical 2.0 worden enkel verkocht via TrioTicket en/of C. (voormalig Schouwburg De Meerse). 
 

Chitty Chitty Bang Bang

In het seizoen 2022/2023 presenteert Musical 2.0 een ware klassieker voor jong en oud: Chitty Chitty Bang Bang! Met muziek van de Sherman Brothers (Mary Poppins) en naar de populaire film van Roald Dahl en Ken Hughes, is Chitty Chitty Bang Bang een hit voor de hele familie!

Chitty Chitty Bang Bang vertelt het avontuur van de excentrieke uitvinder Caractacus Potts, die met de hulp van zijn kinderen Jonathan en Janneke een oude raceauto probeert op te knappen. Al heel snel komen ze erachter dat de auto magische gaven bezit, waaronder drijven op water en vliegen door de lucht. Wanneer de slechte Baron Bombarst ontdekt hoe speciaal de auto is, wil hij hem voor zichzelf hebben. Samen met Opa Potts en de rest van de familie gaan ze de strijd aan met de Baron, de Barones en hun handlanger: de Kindervanger. 
 
Speellijst
 
Datum
 
Tijd
 
Reserveren
 
Zo 11 juni 2023 13:00 uur
 
 Tickets 
 
Zo 11 juni 2023 16.00 uur
 
 Tickets 
 


Into the Woods


In 2023 brengt Musical 2.0 ‘Into the Woods jr.’ van de legendarische componist Stephen Sondheim!
 
In Stephen Sondheims Tony Award-winnende meesterwerk ‘Into the Woods’ kruisen de verhaallijnen en personages van bekende sprookjes van de Gebroeders Grimm elkaar, waaronder Roodkapje, Rapunzel, Sjaak en de bonenstaak en Assepoester. We volgen het avontuur van de bakker en zijn vrouw die een kind wensen, maar onvruchtbaar zijn door een vloek van de heks. De vloek kan pas worden opgeheven als zij in het woud vier voorwerpen verzamelen: een melkwitte koe, vlasblond haar, een rode mantel en een glazen muiltje. Is het vervullen van hun eigen wens belangrijker dan de gevolgen voor de anderen in het woud?
 
Speellijst
Datum
 
Tijd
 
Reserveren
 
Za 9 december 2023
Cast zaterdag*
 
16:00 uur
 
 Tickets 
 
Zo 10 december 2023
Cast zondag*
 
16.00 uur  Tickets 
 
  *Let op: De cast speelt in twee rolverdelingen. Kijk hier wie in welke voorstelling welke rol speelt. Alle castleden doen wel mee aan iedere voorstelling.

De Kast der Schone Schijn

Op zaterdag 11 en zondag 12 november speelt De Kast der Schone Schijn haar voorstellingen in het Musical 2.0 Pop-Up Theater in Amsterdam. De voorstelling staat onder leiding van Stephan Hendrikse (regie/choreografie) en Leanne Lena (vocal coach).

Mevrouw Lidewei lijkt een hele gewone dame die met haar hele gewone man en haar hele gewone dochter woont aan het burgerlijke Dotterbloemplantsoen. Maar binnen de muren van haar huis bevindt zich een groot geheim: de kast der schone schijn. Is Lidewei wel wie ze zegt dat ze is? En wat gaat er schuil achter de dikke deuren van de kast der schone schijn?
 
Speellijst
 
Datum
 
Tijd
 
Reserveren
 
Za 11 november 2023 16.00 uur
 
 Tickets 
 
Zo 12 november 2023 16.00 uur  Tickets