Tickets

In 2022 staan er drie voorstellingen gepland: Peter Pan, Disney's Beauty and the Beast jr en Bring it On.
De voorstellingen van Peter Pan en Disney's Beauty and the Beast jr zijn inclusief drankje.

 

Disney's Beauty and the Beast jr.

Gebaseerd op de gelijknamige film uit 1991 en met muziek van Alan Menken vertelt ‘Beauty and The Beast’ het verhaal van Belle, een slimme, sprankelende en onbevooroordeelde jonge vrouw en het Beest. Als Belle gevangen wordt genomen door het Beest in zijn kasteel, raakt zij bevriend met het betoverende personeel en leert zij om verder te kijken dan het angstaanjagende uiterlijk van het Beest. Ondanks haar angsten leert zij hem kennen als de charmante en vriendelijke prins die hij werkelijk is.
 
De voorstelling staat onder leiding van Nick Fleuren, Annebeth Moolenburgh en Frank Beurskens. Disney's Beauty and the Beast jr. gaat in het weekend van 11 en 12 juni 2022 in première in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp.
 
Speellijst
 
Datum
 
Tijd
 
Reserveren
 
Zo 12 juni 13:00 uur
 
 Tickets 
 
Zo 12 juni 16.00 uur  Tickets 
 


Bring it On

In 2022 brengt Musical 2.0 de energieke Broadwaymusical ‘Bring it On’ voor het eerst naar Nederland! De musical gaat op zondag 20 november in première in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp.

De spectaculaire musical ‘Bring it On’ werd genomineerd voor meerdere prestigieuze Tony Awards en is geschreven door Jeff Whitty (Avenue Q), met liedteksten van Lin-Manuel Miranda (In The Heights, Hamilton) en muziek van Tom Kitt (Next to Normal).  
 
Speellijst
De speellijst kan nog worden uitgebreid.
 
Datum
 
Tijd
 
Reserveren
 
Zo 20 november 13:00 uur
 
 Tickets 
 
Zo 20 november 16.00 uur  Tickets