Tickets

Tickets voor de voorstellingen van Musical 2.0 worden enkel verkocht via C. (voormalig Schouwburg De Meerse) en/of TrioTicket. 
 

De Rattenvanger

In 2022/2023 presenteert Musical 2.0: De Rattenvanger - de musical. Een geheel nieuwe en eigentijdse bewerking door Mark van Haasteren en Mieke Overwijn naar het oorspronkelijke sprookje De rattenvanger van Hamelen door de gebroeders Grimm. Met nieuwe muziek van Aron Bruisten en Robbert van Unnik belooft deze ‘Rattenvanger 2.0’ een onvergetelijk avontuur te worden voor de hele familie!

 
Speellijst
 
Datum
 
Tijd
 
Reserveren
 
Zo 7 mei 2023 13:00 uur
 
 Tickets 
 
Zo 7 mei 2023 16.00 uur
 
 Tickets 
 


Chitty Chitty Bang Bang

In het seizoen 2022/2023 presenteert Musical 2.0 een ware klassieker voor jong en oud: Chitty Chitty Bang Bang! Met muziek van de Sherman Brothers (Mary Poppins) en naar de populaire film van Roald Dahl en Ken Hughes, is Chitty Chitty Bang Bang een hit voor de hele familie!

Chitty Chitty Bang Bang vertelt het avontuur van de excentrieke uitvinder Caractacus Potts, die met de hulp van zijn kinderen Jonathan en Janneke een oude raceauto probeert op te knappen. Al heel snel komen ze erachter dat de auto magische gaven bezit, waaronder drijven op water en vliegen door de lucht. Wanneer de slechte Baron Bombarst ontdekt hoe speciaal de auto is, wil hij hem voor zichzelf hebben. Samen met Opa Potts en de rest van de familie gaan ze de strijd aan met de Baron, de Barones en hun handlanger: de Kindervanger. 
 
Speellijst
 
Datum
 
Tijd
 
Reserveren
 
Zo 11 juni 2023 13:00 uur
 
 Tickets 
 
Zo 11 juni 2023 16.00 uur
 
 Tickets