Tickets

In het seizoen 2021/2022 staan er drie voorstellingen gepland: Legally Blonde, Disney's Beauty and the Beast en Peter Pan. Een ticket voor een voorstelling van Musical 2.0 kost €22,50.
 

Peter Pan

Wendy en haar broertjes leven een rustig en saai leven, dit wordt verstoord als Peter Pan hun leven binnenvliegt. Hij neemt Wendy en haar broertjes mee naar een onbekende magische wereld. Samen met Peter en zijn vrienden gaan ze de strijd aan tegen gemene Kapitein Haak. Dit spannende avontuur is geschreven door Mark Haayema en bevat origineel geschreven liedjes van Henk Ruiter. 
 
De voorstelling staat onder leiding van Mark van Haasteren en Mieke Overwijn. Peter Pan gaat in het weekend van 8 en 9 mei 2022 in première in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp.
 
Speellijst
De speellijst kan nog worden uitgebreid.
 
Datum
 
Tijd
 
Reserveren
 
Zo 8 mei 2022 13:00 uur
 
 Tickets 
 
Zo 8 mei 2022 16.00 uur  Tickets 
 


 

Disney's Beauty and the Beast jr.

Gebaseerd op de gelijknamige film uit 1991 en met muziek van Alan Menken vertelt ‘Beauty and The Beast’ het verhaal van Belle, een slimme, sprankelende en onbevooroordeelde jonge vrouw en het Beest. Als Belle gevangen wordt genomen door het Beest in zijn kasteel, raakt zij bevriend met het betoverende personeel en leert zij om verder te kijken dan het angstaanjagende uiterlijk van het Beest. Ondanks haar angsten leert zij hem kennen als de charmante en vriendelijke prins die hij werkelijk is.
 
De voorstelling staat onder leiding van Nick Fleuren, Annebeth Moolenburgh en Frank Beurskens. Disney's Beauty and the Beast jr. gaat in het weekend van 11 en 12 juni 2022 in première in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp.
 
Speellijst
De speellijst kan nog worden uitgebreid.
 
Datum
 
Tijd
 
Reserveren
 
Zo 12 juni 2022 13:00 uur
 
 Tickets 
 
Zo 12 juni 2022 16.00 uur  Tickets