De BLITS

#EEN NIEUWE MUSICAL
Na succesvolle voorstellingen in het huidige seizoen, komt de gloednieuwe musical De BLITS terug in 2023/2024! De geheel eigen musical gaat haar tweede seizoen in en daarvoor zijn we weer op zoek naar een cast bestaande uit kinderen van 8 t/m 13 jaar oud. Meld je nu aan!
 
Verhaal
Heb jij ‘m al!? Wat? De BLITS natuurlijk! Alle kinderen op school zijn helemaal in de ban van deze gloednieuwe app. Alleen Maartje niet, zij duikt liever in een spannend boek. Net als Juf Sarah, die grote moeite heeft om bij te blijven in de digitale wereld waarin alles draait om hashtags, likes, comments en views.

Als er gedurende de dag steeds meer kinderen verdwijnen, gaan zij samen op onderzoek uit. Waar zijn de kinderen gebleven? Heeft de app er soms iets mee te maken? En wat is toch het probleem van de altijd boze buurman?

#eennieuwemusical
De BLITS is een volledig eigen musical van Musical 2.0 en is geschreven door Mark van Haasteren, Terence van der Loo en Mieke Overwijn. De muziek is in handen van componist Aron Bruisten. De eerste uitvoeringen in 2023 stonden onder leiding van Terence van der Loo (regie), Mieke Overwijn (choreografie) en Pien van Gerven (vocal coach).

Praktische informatie
  • Voor leerlingen van 8 t/m 13 jaar;
  • 32 repetities van 1,5 uur op de zondagen;
  • Start zondag 24 september 2023 t/m zondag 30 juni 2024;
  • In Amsterdam van 09.30 tot 11.00 uur;
  • Geen repetities tijdens schoolvakanties;
  • Uitvoeringen op zondag 30 juni;

De kosten voor deelname bedraagt €595,- en is te betalen in 10 maandelijkse termijnen van €59,50. Voor nieuwe leerlingen wordt daarnaast een eenmalige betaling van €25,- inschrijfgeld gevraagd. Voor De BLITS gelden geen ingangseisen.
 

Meedoen? Geef je hier op voor De BLITS!


De BLITS - Groepsfoto Sjoet.xyz
Foto: Sjoet.xyz   
     
 
Heb je vragen over deelname aan een productie van Musical 2.0? Neem geheel vrijblijvend contact op via info@musical.nl

Wanneer je om financiële redenen niet mee kan doen aan een van onze producties, dan is het via Het Jeugdfonds Sport & Cultuur wellicht wel mogelijk om mee te doen. Voor die kinderen en jongeren betaalt het Jeugdcultuurfonds de contributie/het lesgeld.