De BLITS

#EEN NIEUWE MUSICAL
Na succesvolle uitvoeringen in 2022 en 2023 is onze geheel eigen musical De BLITS ook in het seizoen 2024/2025 weer te zien! Op zowel onze locatie in Amsterdam als in Hilversum gaan we aan de slag met deze geheel eigen Musical 2.0-productie! 

Verhaal
Heb jij ‘m al!? Wat? De BLITS natuurlijk! Alle kinderen op school zijn helemaal in de ban van deze gloednieuwe app. Alleen Noa niet. Noa duikt liever in een spannend boek. Net als de Juf, die grote moeite heeft om bij te blijven in de digitale wereld waarin alles draait om hashtags, likes, comments en views. Als er gedurende de dag steeds meer kinderen verdwijnen, gaan zij samen op onderzoek uit. Waar zijn de kinderen gebleven? Heeft de app er soms iets mee te maken? En wat is toch het probleem van de altijd boze buur?

Praktische informatie:
 • Voor leerlingen van 9 t/m 14 jaar;
 • 30 repetities van 1,5 uur;
 • Op de zaterdag bij Musical 2.0 Amsterdam van 12.30 tot 14.00 uur óf op de zondag van 09.30 tot 11.00 uur;
 • Op de zondag bij Musical 2.0 Hilversum van 13.30 tot 15.30 uur;
 • Repetities starten zaterdag 28/29 september 2024 in Amsterdam en op zondag 29 september in Hiversum;
 • De eindvoorstellingen zijn te zien in het weekend van 28 en 29 juni in het Musical 2.0 Pop-Up Theater in Amsterdam;
 • Geen repetitie tijdens de schoolvakanties;

De kosten voor deelname aan de productie De BLITS bedraagt €59,50 per maand gedurende de periode september 2024 t/m juni 2025 (10 termijnen). Daarnaast wordt er voor nieuwe leerlingen bij Musical 2.0 een eenmalige betaling van €25,- inschrijfgeld gevraagd na definitieve toelating. 
 

Klik hier om je op te geven voor De BLITS

 
 

De BLITS - Schooleditie

Speciaal voor het primair onderwijs is onze musical De BLITS doorontwikkeld tot afscheidsmusical voor groep 8! Een spannend avontuur boordevol met leuke en herkenbare personages. Aangevuld met acht aanstekelijke liedjes is De BLITS als afscheidsmusical een onvergetelijke afsluiter van hun schooltijd.

Aantal spelers

De BLITS - Schooleditie is geschikt geheel schaalbaar naar de grootte van de groep. Van kleine groepen (12 t/m 16 spelers), middelgrote groepen (17 t/m 24 spelers) tot grote groepen (25 t/m 32+ spelers). 

Praktische informatie:
 • Speeltijd: +- 60 minuten
 • Aantal liedjes: 8
 • Minimaal aantal spelers: 12
 • Maximaal aantal spelers: 32+
 

Klik hier voor meer informatie over De BLITS - Afscheidsmusical (Groep 8)Heb je vragen over deelname aan een productie van Musical 2.0? Neem geheel vrijblijvend contact op via info@musical.nl

Wanneer je om financiële redenen niet mee kan doen aan een van onze producties, dan is het via Het Jeugdfonds Sport & Cultuur wellicht wel mogelijk om mee te doen. Voor die kinderen en jongeren betaalt het Jeugdcultuurfonds de contributie/het lesgeld.