Musical 2.0 op school

Op zoek naar een leuke workshop of begeleiding richting de jaarlijkse eindmusical? Musical 2.0 biedt diverse programma's aan om bij u op school of de buitenschoolse opvang (BSO) te verzorgen. De aangeboden programma's sluiten aan bij de kerndoelen #54, #55 en #56 voor kunstzinnige oriëntatie, zoals opgesteld door het landelijk expertisecentrum voor het curriculum (SLO).
 

Musicalworkshop

Op zoek naar een onvergetelijke workshop voor uw leerlingen? Musical 2.0 biedt musicalworkshops bij u op locatie! Bijvoorbeeld als kick-off van de repetities voor de jaarlijkse eindmusical, maar ook als enkele les of als serie lessen.

Tijdens de workshops leren de deelnemers de basis van (musical)theater en bestaat uit zowel zingen, dansen, acteren als improvisatieoefeningen.
  • Aantal deelnemers: 8 t/m 32;
  • Ruimte: Een schone, lege ruimte met een oppervlak;
  • Duur: 1,5 tot 3 uur;
  • Kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers van de workshop, de duur van de workshop en de afstand naar de locatie.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij gaan graag met u in gesprek! Neem vrijblijvend contact met ons op via info@musical.nl of 023 30 30 105.
 
 

Begeleiding eindmusical

Heeft uw school behoefte aan ondersteuning van een theaterdocent tijdens de repetities voor de jaarlijkse eindmusical of een duwtje in de goede richting middels een leuke kick-off? Musical 2.0 helpt uw school graag om gezamenlijk toe we werken naar een te gekke eindmusical. De begeleiding is zowel mogelijk eenmalig, in een serie van lessen of gedurende de gehele repetitieperiode.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij gaan graag met u in gesprek! Neem vrijblijvend contact met ons op via info@musical.nl of 023 30 30 105.