Musical 2.0 op school

Op zoek naar een musicalworkshop bij u op school of begeleiding richting de jaarlijkse eindmusical? Musical 2.0 biedt diverse programma's aan om bij u op school of de buitenschoolse opvang (BSO) te verzorgen. De aangeboden programma's sluiten aan bij de kerndoelen #54, #55 en #56 voor kunstzinnige oriëntatie, zoals opgesteld door het landelijk expertisecentrum voor het curriculum (SLO).

 


 

De BLITS - Schooleditie (Afscheidsmusical)


De BLITS - Logo

Speciaal voor het primair onderwijs is onze musical De BLITS doorontwikkeld tot afscheidsmusical voor groep 8! Een spannend avontuur boordevol met leuke en herkenbare personages. Aangevuld met acht aanstekelijke liedjes is De BLITS als afscheidsmusical een onvergetelijke afsluiter van hun schooltijd. Klik hier voor meer informatie.

Verhaal

Heb jij ‘m al!? Wat? De BLITS natuurlijk! Alle kinderen op school zijn helemaal in de ban van deze gloednieuwe app. Alleen Noa niet, zij duikt liever in een spannend boek. Net als Juf Sarah, die grote moeite heeft om bij te blijven in de digitale wereld waarin alles draait om hashtags, likes, comments en views. Als er gedurende de dag steeds meer kinderen verdwijnen, gaan zij samen op onderzoek uit. Waar zijn de kinderen gebleven? Heeft de app er soms iets mee te maken? En wat is toch het probleem van de altijd boze buur?.

 
 

Musicalworkshop

Op zoek naar een onvergetelijke workshop voor uw leerlingen? Musical 2.0 biedt musicalworkshops bij u op locatie! Bijvoorbeeld als kick-off van de repetities voor de jaarlijkse eindmusical, maar ook als enkele les of als serie lessen.

Tijdens de workshops leren de deelnemers de basis van (musical)theater en bestaat uit zowel zingen, dansen, acteren als improvisatieoefeningen.
  • Aantal deelnemers: 8 t/m 32;
  • Ruimte: Een schone, lege ruimte met een oppervlak;
  • Duur: 1,5 tot 3 uur;
  • Kosten zijn afhankelijk van het aantal leerlingen, de duur van de workshop en de afstand naar de locatie.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij gaan graag met u in gesprek! Neem vrijblijvend contact met ons op via info@musical.nl of 023 30 30 105.