Musical 2.0 op school

Op zoek naar een musicalworkshop bij u op school of begeleiding richting de jaarlijkse eindmusical? Musical 2.0 biedt diverse programma's aan om bij u op school of de buitenschoolse opvang (BSO) te verzorgen. De aangeboden programma's sluiten aan bij de kerndoelen #54, #55 en #56 voor kunstzinnige oriëntatie, zoals opgesteld door het landelijk expertisecentrum voor het curriculum (SLO).

 


 

De BLITS - Schooleditie (Afscheidsmusical)


De BLITS - Logo

Speciaal voor het primair onderwijs wordt onze musical De BLITS doorontwikkeld tot afscheidsmusical voor groep 8. Deze speciale schooleditie is te verkrijgen vanaf het schooljaar 2023/2024.

Verhaal

Heb jij ‘m al!? Wat? De BLITS natuurlijk! Alle kinderen op school zijn helemaal in de ban van deze gloednieuwe app. Alleen Maartje niet, zij duikt liever in een spannend boek. Net als Juf Sarah, die grote moeite heeft om bij te blijven in de digitale wereld waarin alles draait om hashtags, likes, comments en views. Als er gedurende de dag steeds meer kinderen verdwijnen, gaan zij samen op onderzoek uit. Waar zijn de kinderen gebleven? Heeft de app er soms iets mee te maken? En wat is toch het probleem van de altijd boze buur?
Gebruikte namen van personages zijn gebaseerd op de huidige groep 2022/2023 en worden aangepast voor de schooleditie.

Uitnodiging onderwijs - Zondag 7 mei 2023
Werkt u in het onderwijs en bent u betrokken bij de jaarlijkse groep 8-musical? Dan nodigen we u graag uit om te komen kijken bij de premièrevoorstellingen van De BLITS door Musical 2.0 op zondag 7 mei 2023 om 13.00 of 16.00 uur in C. Hoofddorp (voormalig Schouwburg De Meerse).

Vraag hier onderwijstickets aan via het formulier.
 
Wilt u enkel op de hoogte gehouden worden van De BLITS als afscheidsmusical? Vul het formulier dan enkel in met uw contactgegevens en '0' bij gewenste aantal kaarten.
 
 

Musicalworkshop

Op zoek naar een onvergetelijke workshop voor uw leerlingen? Musical 2.0 biedt musicalworkshops bij u op locatie! Bijvoorbeeld als kick-off van de repetities voor de jaarlijkse eindmusical, maar ook als enkele les of als serie lessen.

Tijdens de workshops leren de deelnemers de basis van (musical)theater en bestaat uit zowel zingen, dansen, acteren als improvisatieoefeningen.
  • Aantal deelnemers: 8 t/m 32;
  • Ruimte: Een schone, lege ruimte met een oppervlak;
  • Duur: 1,5 tot 3 uur;
  • Kosten zijn afhankelijk van het aantal leerlingen, de duur van de workshop en de afstand naar de locatie.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij gaan graag met u in gesprek! Neem vrijblijvend contact met ons op via info@musical.nl of 023 30 30 105.