Heb jij een vraag over het lesaanbod, audities of een algemene vraag over Musical 2.0? Hier vind je antwoord op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op via info@musical.nl.
Iedereen kan auditie doen! Het is dus zeker niet noodzakelijk dat je al veel ervaring en hebt en dus al goed kan zingen, dansen en/of acteren. Tijdens de audities gaan we in groepsvorm aan de slag en krijgt iedereen de kans zich te laten zien. En mocht blijken dat de grote productie nog nét iets te vroeg komt, overweeg dan eens te kijken naar onze studioprojecten. Dit zijn kortere producties waarin je in slechts enkele maanden al naar een voorstelling toewerkt. Toegankelijk voor beginners als de meer ervaren speler.
Nee, aan onze audities zijn geen kosten verbonden.
Ben je nét te oud (lees maximaal één jaar ouder), dan is het nog mogelijk om auditie te doen. We kijken dan wel kritischer naar je mogelijke rol in de voorstelling, zodat we iets vinden wat goed bij je past.
De start van de repetitieperiode is geldend voor je leeftijd. Ben je nu nog te jong, maar bij de start van de repetities wel oud genoeg? Dan kun je dus nu al auditie doen! 
Mocht je écht verhinderd zijn op de auditiedag, dan kun je in overleg alsnog auditie doen. Meld je hiervoor gewoon aan via het inschrijfformulier en geef het aan in het opmerkingenveld. We nemen dan contact met je op om een oplossing te zoeken.
Staat er nog niet bij welke productie we gaan spelen? Contractueel is het helaas niet altijd mogelijk om de productie al meer dan een jaar vóór de voorstellingen bekend te maken. Je hoort wel altijd welke productie het wordt voordat je je definitief opgeeft voor de productiegroep.
Producties mogen gecombineerd worden met een andere productie of klas, mits dat niet leidt tot het regelmatig missen van repetities. Het is aan de leerling zelf om in te schatten of de aandacht en tijd goed te verdelen is over beide groepen.