Musical 2.0 legt focus op nieuw talent

Ten gunste van talentontwikkeling en vanuit de visie van het boek Musical 2.0 – Een nieuwe generatie wordt in samenwerking met professionals uit het vak een reeks intensieve workshops georganiseerd. De workshops variëren binnen de musicaldisciplines zang, dans en spel en verkleinen de afstand tussen amateurs en professionals.

Eerder werden er al intensieve workshops geïnitieerd onder leiding van Cindy Bell, Brigitte Heitzer, Tommie Christiaan en Michelle Splietelhof. Met ook in de komende maanden twee workshops per maand in de planning biedt Musical 2.0 jong talent de kans zich te ontwikkelen onder de unieke begeleiding van gevestigde namen. Rond de aanstaande feestdagen staan workshops in de planning met Vajèn van den Bosch en Renée van Wegberg. Zie http://www.musical20.nl voor de volledige agenda.
 
Het eerder verschenen boek Musical 2.0 – Een nieuwe generatie wordt speciaal voor de aanstaande feestdagen gebundeld met de Universal Pictures film Les Misérables. Deze drievoudig Oscar® winnaar met onder meer Hugh Jackman, Russel Crowe, Anne Hathaway en Amanda Seyfried stak het musicalfilmgenre in een nieuw jasje. In combinatie met het boek het ideale cadeau voor de feestdagen. De bundel is te verkrijgen bij alle bekende (online) boekhandels voor €22,95. Natuurlijk is het boek Musical 2.0 - Een nieuwe generatie ook los verkrijgbaar voor slechts €17,95.
 
Musical 2.0 – Een nieuwe generati
e
Sinds de opkomst van musical in Nederland in de jaren ‘60 heeft het genre alles behalve stilgestaan. Met eigen Nederlandse succesproducties als Soldaat van Oranje, Hij Gelooft in Mij en Ramses leggen zowel producenten, makers als acteurs de basis voor een nieuwe generatie musicals. Dit alles vastgelegd in het het boek Musical 2.0.
 
Les Misérables
Les Misérables is de verfilming van de succesvolle musical die wereldwijd al door meer dan 60 miljoen mensen is gezien. De film is geregisseerd door Tom Hooper (Academy Award® winnaar voor The King’s Speech). De bekende liedjes, waaronder “I Dreamed a Dream,” “Bring Him Home,” “One Day More” en “On My Own,” worden vertolkt door een internationale sterrencast, waaronder Hugh Jackman (Jean Valjean), Oscar® winnaar Russell Crowe (Javert), Anne Hathaway (Fantine), Amanda Seyfried (Cosette), Eddie Redmayne (Marius), Aaron Tveit (Enjolras), Samantha Barks (Eponine), Sacha Baron Cohen en Helena Bonham Carter (Madame Thénardier).
 
Ben jij nog op zoek naar het ideale cadeau om te geven of te krijgen voor de aanstaande feestdagen? Zoek dan niet langer verder!