Londense West End-ster Tim Driesen geeft workshops

Op zaterdag 16 september geeft West End-ster Tim Driesen een workshop zang en een auditietraining. Niet alleen in Nederland, maar ook op het Londense West End kennen ze Tim Driesen in de hoofdrol van Frankie Valli in de musical Jersey Boys. Daarnaast was hij op West End tevens te zien in grote producties als Rock of Ages, Mamma Mia! en Rent in Concert. Op dit moment speelt Tim afwisselend de rollen van Timon, Zazu én Pumbaa in Disney’s The Lion King in het AFAS Circustheater.

Programma zaterdag 16 september:

Workshop Zang | 11.00 - 13.00 uur

Werk aan je zangkwaliteiten onder leiding van internationale musicalster: Tim Driesen! We werken in groepsverband aan zangtechniek, ademsteun en het leggen van emotie in je stem. We gaan op zoek naar vocale grenzen, hoe we deze kunnen uitbreiden en optimaal leren benutten. Tim begeleid je hierin stap voor stap. We werken met kleine groepen, zodat er genoeg ruimte is voor individuele aandacht.

 

Auditietraining | 13.30 - 16.00 uur
Hoe presenteer ik mezelf bij een auditie, hoe bereid ik me voor en hoe zorg ik ervoor dat ik een goede indruk maak? Dit zijn vragen die naar boven komen als je je aanmeldt voor een auditie. Tijdens de auditietraining werk je een-op-een met Tim om jezelf zo voorbereid, bewust en zelfverzekerd mogelijk te presenteren. Hij bereidt je voor op hetgeen casting directors van je verwachten en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Dus als je binnenkort een auditie hebt of je je auditievaardigheden voor in de toekomst wil verbeteren, is dit de aangewezen training om jezelf voor te bereiden. Voor deze auditietraining bereid je een nummer voor en wordt een échte auditie nagebootst. Er geldt een strikt maximum van 8 leerlingen.