Disney's High School Musical

Na het succes van Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat komt Musical 2.0 in 2020 opnieuw met een vrolijke en swingende familiemusical! Geselecteerde toptalenten van Musical 2.0 brengen Disney's High School Musical boordevol bekende hits op 12, 18 en 19 juli naar de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Disney’s High School Musical gaat over keuzes maken, vriendschap, ontluikende liefde en het najagen van dromen. De kerstvakantie is voorbij en de verschillende vriendenclubs zoeken elkaar op. Alles verandert als basketballer Troy ontdekt dat de slimme Gabriëlla, met wie hij in de vakantie karaoke heeft gezongen, bij hem op school komt. Als ze besluiten auditie te doen voor de schoolmusical, komen vriendschappen op scherp te staan. Blijven ze trouw aan hun eigen club, of jagen ze hun dromen na?
 
Op zondag 12 juli 2020 gaat Disney’s High School Musical in première in de Effectenbeurszaal van de Beurs van Berlage in Amsterdam. De productiegroep staat onder leiding van Mark van Haasteren (regie), Pien van Gerven (zangcoach) en Marleen de Vries (choreografie).
 

ACTUEEL