Disney’s High School Musical slechts drie keer te zien in De Meerse!

Na het succes van Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat komt Musical 2.0 in maart 2020 opnieuw met een vrolijke en swingende familiemusical! Ditmaal brengen de geselecteerde 35 toptalenten, afkomstig uit het hele land, de filmhit Disney’s High School Musical naar het theater!

Disney’s High School Musical gaat over keuzes maken, vriendschap, ontluikende liefde en het najagen van dromen. De kerstvakantie is voorbij en de verschillende vriendenclubs zoeken elkaar op. Alles verandert als basketballer Troy ontdekt dat de slimme Gabriëlla, met wie hij in de vakantie karaoke heeft gezongen, bij hem op school komt. Als ze besluiten auditie te doen voor de schoolmusical, komen vriendschappen op scherp te staan. Blijven ze trouw aan hun eigen club, of jagen ze hun dromen na?
 
Op zaterdag 21 maart 2020 gaat Disney’s High School Musical in première in de grote zaal van Schouwburg De Meerse in Hoofddorp. De Musical 2.0 Topklas staat onder leiding van Mark van Haasteren (regie), Pien van Gerven (zangcoach) en Marleen de Vries (choreografie). Kaarten zijn verkrijgbaar voor €22,50 (regulier) en €20,- (kinderen t/m 12 jaar).
 

Speellijst

Datum
 
Tijd
 
Reserveren
 
Za 21 maart 2020
 
19:30 uur
 
  Tickets  
 
Zo 22 maart 2020
 
13:00 uur
 
  Tickets  
 
Zo 22 maart 2020
 
16:00 uur
 
  Tickets