Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat

2019/2020
Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat
MUSICAL 2.0

Onder leiding van regisseur Mark van Haasteren presenteerden 35 toptalenten van Musical 2.0 in het seizoen 2019/2020 de hitmusical van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice: ‘Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat’. De voorstelling werd stond maar liefst 7x op de longlist voor de Amateur Musical Awards en ontving twee nomintaties. Wijnand Gomes (Joseph) en Floortje van den Akker (Vertelster) mochten optreden tijdens het gala in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Verhaal
‘Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat’ vertelt het verhaal van Joseph, die de bijzondere gave heeft om dromen te kunnen verklaren. Hij is het lievelingskind van zijn vader; tot jaloezie van zijn broers. Zij bedenken een plan en verkopen Joseph aan Egyptische slavenhandelaren. Als alles verloren lijkt te zijn, gloort er plotseling een sprankje hoop: de farao heeft slaapproblemen en Joseph is de enige die hem kan helpen...

Recensies
MusicalNieuws: “Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat van Musical 2.0 is een feest voor het oog en het oor. 35 Jonge toptalenten zetten een voorstelling van extreem hoog niveau neer. Je ziet de liefde van iedereen voor het stuk, de muziek, de kostuums en het decor.”
MusicalWorld: “Joseph 2.0”
HC Nieuws: “Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat zet extreem hoog niveau neer”
I Love Theater: “Musical 2.0 brengt een gedroomde Joseph and the Technicolor Dreamcoat" 

ACTUEEL