Nieuwe data voor voorstellingen Disney’s High School Musical

Er zijn nieuwe data gevonden voor de geannuleerde voorstellingen op 21 en 22 maart van Disney’s High School Musical. In overleg met Schouwburg De Meerse is besloten de voorstellingen te verplaatsen naar zaterdag 23 en zondag 24 mei. Uiteraard blijven we de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauw in de gaten houden, maar voor nu: save the date!

Oorspronkelijk stonden de voorstellingen gepland op zaterdag 21 en zondag 22 maart. In verband met de aangescherpte maatregelen ter bestrijding van het coronavirus, was dit niet langer mogelijk.

Kaarten
Heb je reeds kaarten gekocht voor de voorstelling, dan blijft je gekochte ticket geldig op de nieuwe datum. We vragen je om nog geen contact op te nemen met Schouwburg De Meerse. Er wordt middels mail met je hierover gecommuniceerd. We verzoeken je vriendelijk om dit bericht af te wachten. Ook is het op dit moment helaas nog niet mogelijk om (extra) kaarten te kopen voor de nieuwe data. We wachten hiervoor eerst de ontwikkelingen en eventuele verdere maatregelen ter bestrijding van het virus af.

Houd onze website en die van Schouwburg De Meerse in de gaten voor meer informatie.

Meer informatie over High School Musical vind je hier!