BOEK: MUSICAL 2.0 – EEN NIEUWE GENERATIE

MUSICAL 2.0 – EEN NIEUWE GENERATIE

ISBN: 9789082090208 AUTEUR: DENNIS PIEK

Sinds de opkomst van musical in Nederland in de jaren zestig heeft het genre allesbehalve stilgestaan. Met eigen Nederlandse succesproducties als Soldaat van Oranje, Hij Gelooft in Mij en Ramses leggen zowel producenten, makers als acteurs de basis voor een nieuwe generatie musicals. Dit alles vastgelegd in het boek Musical 2.0.

Musical 2.0 is een greep uit al het moois dat het musicalgenre te bieden heeft. Hiervoor nam auteur Dennis Piek uitgebreide interviews af met een grote groep vooraanstaanden uit het vak. Met als eindresultaat een onafhankelijk musicalboek boordevol interviews, verhalen en anekdotes. In combinatie met fotomateriaal voor én achter de schermen is Musical 2.0 het ultieme musicalboek voor zowel de doorgewinterde musicalbezoeker als de bescheiden liefhebber.  


Musical 2.0 bevat uitgebreide interviews met:  
Matteo van der Grijn - Fred Boot - Stanley Burleson - Na-Young Jeon - Anouk Maas - Vajèn van den Bosch - Rosalie de Jong - Mark Vijn - Joey Schalker - Cindy Bell - Tessa Sunniva van Tol - Tommie Christiaan - Carolina Dijkhuizen - Simone Kleinsma - Tanja Dik - Kim-Lian van der Meij - William Spaaij - Albert Verlinde - Olaf Vugts - Robin de Levita - Hans Cornelissen - Allard Blom - Jeroen Sleyfer - Frank Sanders - Steven Moonen - Sieta Keizer - Marco de Koning - Ron Blaauw - Joris van Bennekom - Roy Beusker  


BESTEL HET BOEK NU