Pan

In het seizoen 2021/20222 produceerde Musical 2.0 het magische avontuur van Peter Pan. De musical is een bewerking van kinderboekenschrijver Mark Haayema en componist Henk Ruiter naar het bekende verhaal van Peter Pan, Wendy en haar broertjes. Met nieuwe teksten en originele muziek brachten de talenten van Musical 2.0 dit spannende avontuur tot leven in het theater.

Uit het hele land auditeerden talentvolle kinderen van 9 t/m 16 jaar oud voor de voorstelling. Hieruit kwam een selectie van 28 castleden waarmee sinds september druk wordt gerepeteerd. Afgelopen repetitie kwam fotograaf Marcel Koch langs om foto’s te maken van de eerste doorloop. Op dat moment spelen de castleden voor het eerst van begin tot eind de hele voorstelling. In de komende weken wordt daar dan steeds meer aan toegevoegd, totdat alles samenkomt tijdens de voorstellingen in het theater op zondag 8 mei.

Het verhaal
Wendy en haar broertjes leven een rustig en saai leven, maar dit wordt verstoord als Peter Pan hun leven binnenvliegt. Hij neemt Wendy en haar broertjes mee naar een onbekende magische wereld. Samen met Peter en zijn vrienden gaan ze de strijd aan tegen de gemene Kapitein Haak.

Speellijst
Zondag 8 mei 2022 om 13.00 uur
Zondag 8 mei 2022 om 16.00 uur
Alle voorstellingen vonden plaats in Schouwburg De Meerse, Hoofddorp.