Heb jij een vraag over het lesaanbod van Musical 2.0, of over Musical 2.0 in het algemeen? Kies dan in de rechterkolom een categorie en hopelijk hebben wij direct antwoord je vraag. Staat je vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op via info@musical.nl.
Nee, onze docenten stellen de workshops zo samen dat er voor elk niveau genoeg uitdaging is. Tevens door de individuele aandacht kan er één-op-één met je gewerkt worden aan je ontwikkeling. Houdt er echter rekening mee dat indien een workshop veel aanmeldingen krijgt, wij genoodzaakt zijn te selecteren en dan een groep proberen samen te stellen die zo veel mogelijk op elkaar aansluit.
Tenzij expliciet anders vermeldt, zijn de workshops voor alle leeftijden. Jong en oud kan van elkaar leren en juist deze verschillen kunnen het tegenspel dat je krijgt des te interessanter maken. Tijdens eventuele selectie wordt vooral gekeken naar motivatie en ervaring. Wel wordt er rekening gehouden met leeftijd en niveau indien er twee dezelfde workshops op één dag worden georganiseerd. We proberen de groepen dan zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.
Absoluut! Op dit moment is het echter helaas nog niet mogelijk de cadeau-workshops direct te bestellen via onze website. Neem daarvoor contact met ons op via workshops@musical.nl.