Heb jij een vraag over het lesaanbod, audities of een algemene vraag over Musical 2.0? Hier vind je antwoord op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op via info@musical.nl.
De Musical 2.0 productiegroepen zijn bedoeld voor kinderen en jongeren van 8 t/m 20 jaar. De toegang tot de productiegroep vindt mogelijk plaats door middel van auditie. Alle informatie over de productiegroepen is te vinden op Musical.nl/producties
De audities voor de Musical 2.0 productiegroepen vinden enkele maanden voorafgaand aan de start van de repetities plaats. Houd deze pagina in de gaten voor audities voor het nieuwe seizoen.
Musical 2.0 Amsterdam
De repetities vinden plaats in het WFC Amsterdam (Koningin Wilhelminaplein 13). Station Lelylaan is op 10 minuten loopafstand. Betaald parkeren is mogelijk in de WFC-parkeergarage. Op zondag is parkeren in de directe omgeving gratis. 

Musical 2.0 Hilversum
De repetities vinden plaats in de dansstudio's van Fit By Rox (Achterom 148A). Station Hilversum is op 7 minuten loopafstand. Gratis parkeren voor de deur.
Onze productiegroepen repeteren 1,5 tot 3 uur per week. Aan het begin van de repetitieperiode ontvangen de leerlingen een jaarrooster met alle repetitiedata. In sommige gevallen ontvangen de castleden in de week voorafgaand aan de repetitie ook nog een gedetailleerd rooster voor de daaropvolgende repetitie. Afhankelijk van je rol in de voorstellng kan het incidenteel voorkomen dat je soms op een eerder of later tijdstip verwacht wordt. Indien dit het geval is, wordt dit altijd duidelijk vermeldt.
Afhankelijk van de grootte van de productie, bestaat de cast uit 20 tot 30 castleden. 
De kosten voor deelname aan de Musical 2.0 productiegroepen verschillen per productie (afhankelijk van de repetitieduur per week en duur van de repetitieperiode). Lees hiervoor de informatie op de productiepagina. Daarnaast wordt er voor nieuwe leerlingen een eenmalige betaling van €50,-  inschrijfgeld gevraagd na toelating tot de Musical 2.0 productiegroep.
Gedurende de repetitieperiode ontvangen de castleden van ons het script en toegang tot de (instrumentale) muziekbanden. In onze online omgeving is al het materiaal (waaronder ook de repetitievideo’s) terug te vinden. De online omgeving is te benaderen via https://www.musical.nl/mediabank.