Heb jij een vraag over het lesaanbod, audities of een algemene vraag over Musical 2.0? Hier vind je antwoord op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op via info@musical.nl.
De voorstellingen van de productiegroepen in 2021/2022 vinden plaats in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp.
In het seizoen 2021/2022 speelt Legally Blonde op zaterdag 18 december en zondag 19 december 2021.
De voorstellingen van Peter Pan vinden plaats in het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 mei 2022.
De voorstellingen van Beauty and the Beast vinden plaats in het weekend van zaterdag 11 en zondag 12 juni 2022.
Kaartjes voor de productiegroepen zijn te reserveren via onze ticketpagina: Musical.nl/tickets
Als MUSICAL 2.0 willen we een zo professioneel mogelijke voorstelling in het theater neerzetten, inclusief decor, kostuums, rekwisieten en een professioneel licht- en geluidsontwerp. Zodoende kunnen we onze castleden laten ervaren hoe het is om in zo’n productie te staan. Om dit voor elkaar te krijgen, zijn de contributiebijdragen voor het lestraject helaas niet toereikend. 
Van al onze voorstellingen wordt een videoregistratie gemaakt. Afhankelijk van de rechten verschilt het per productie of deze op een later moment wordt verstrekt aan de castleden. Er kan hier een vergoeding voor gevraagd worden.
Informatie over parkeermogelijkheden bij Schouwburg De Meerse is te vinden op hun website.
Schouwburg De Meerse is goed bereikbaar met OV. Het theater is 15 minuten lopen vanaf het treinstation van Hoofddorp. Bussen stoppen om de hoek. Precieze informatie over de bereikbaarheid van Schouwburg De Meerse is te vinden op hun website.
Het is niet toegestaan om tijdens de voorstellingen te fotograferen en/of te filmen.