Heb jij een vraag over het lesaanbod van Musical 2.0, of over Musical 2.0 in het algemeen? Kies dan in de rechterkolom een categorie en hopelijk hebben wij direct antwoord je vraag. Staat je vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op via info@musical.nl.
De voorstellingen van de productiegroepen vinden plaats in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp. Werkplaatsvoorstellingen vinden plaats in Studio WFC óf op locatie. Dit kan per eindvoorstelling verschillen.
In het seizoen 2020/2021 speelt de productiegroep 13 t/m 20 jaar op zaterdag 24 maart en zondag 25 april 2021.
De voorstellingen van de productiegroep 9 t/m 14 jaar vinden plaats in het weekend van zaterdag 15 en zondag 16 mei 2021.
De gezamenlijke Musical 2.0 Showcase vindt plaats op zondag 27 juni 2021.
Kaartjes voor de productiegroepen zijn te reserveren via de website van Schouwburg De Meerse en TrioTicket
De tickets voor de Musical 2.0 Showcase zijn later in het seizoen te bestellen via onze eigen website en zijn ongeplaceerd.
Als MUSICAL 2.0 willen we een zo professioneel mogelijke voorstelling neerzetten, inclusief decor, kostuums, rekwisieten en een professioneel licht- en geluidsontwerp. Zodoende kunnen we onze castleden laten ervaren hoe het is om in zo’n productie te staan. Om dit voor elkaar te krijgen, zijn de contributiebijdragen voor het lestraject helaas niet toereikend. 
Van al onze voorstellingen wordt een videoregistratie gemaakt. Afhankelijk van de rechten verschilt het per productie of deze op een later moment wordt verstrekt aan de castleden. Er kan hier een vergoeding voor gevraagd worden.
Informatie over parkeermogelijkheden bij Schouwburg De Meerse is te vinden op hun website.
Het is niet toegestaan om tijdens de voorstellingen te fotograferen en/of te filmen. 
Schouwburg De Meerse is goed bereikbaar met OV. Het theater is 15 minuten lopen vanaf het treinstation van Hoofddorp. Bussen stoppen om de hoek. Precieze informatie over de bereikbaarheid van Schouwburg De Meerse is te vinden op hun website.