Heb jij een vraag over het lesaanbod van Musical 2.0, of over Musical 2.0 in het algemeen? Kies dan in de rechterkolom een categorie en hopelijk hebben wij direct antwoord je vraag. Staat je vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op via info@musical.nl.
De start van de repetitieperiode is  voor je leeftijd. Ben je nu nog geen 12 jaar, maar bij de start van de repetities in september wel? Dan kun je dus nu al auditie doen! Ben je dan nog steeds te jong? Niet getreurd, want na afronding van onze jeugdproductie Allaladin starten de repetities voor een nieuwe voorstelling (vanaf 8 jaar). Houd onze website en social media-kanalen in de gaten voor meer informatie over de nieuwe productie en audities!
Na invulling van het online auditieformulier, zul je binnen enkele dagen meer informatie ontvangen over de video-opdracht voor de online auditie. De opdracht lever je uiterlijk zondag 18 april in via WeTransfer naar info@musical.nl . Enkele dagen na de deadline hoor je of je bent aangenomen. Je hebt zelf altijd de laatste keuze of je je definitief inschrijft.
Vanwege de huidige lockdownmaatregelen is het op dit moment helaas niet mogelijk om in onze lesstudio bij elkaar te komen. Daarom kiezen we nu voor online videoaudities. We hopen eventuele later auditierondes voor het seizoen 2021/2022 wel weer op locatie te mogen doen, maar zullen de audities in april in ieder geval online houden.
Producties mogen gecombineerd worden met een andere klas, mits dat niet leidt tot het regelmatig missen van repetities. Het is aan de leerling zelf om in te schatten of de aandacht en tijd goed te verdelen is over beide groepen.