musical

Keet! wordt Glinda in Wicked

Datum:

Zangeres en presentatrice Keet! maakt binnenkort haar opwachting in de musical Wicked. Chantal Janzen zal op 29 juli voor het laatst te zien zijn in haar rol van Glinda. Zij is vanaf november te zien in de rol van Rachel Hazes in de musical Hij Gelooft in Mij. De rol van Glinda wordt daarna ingevuld door Keet! en Céline Purcell. Inmiddels is Keet! met de repetities in het AFAS Circustheater in Den Haag begonnen en gaat zij naar verwachting in september haar eerste voorstelling spelen.
 Keet! wordt Glinda in Wicked

Keet! is nu al druk aan het repeteren. “Van alle musicals die ik ooit gezien heb is Wicked voor mij de mooiste tot nu toe. De rol van Glinda is mij letterlijk op het lijf geschreven, dus ik kijk erg uit naar mijn musicaldebuut”, aldus Keet!
 
Keet!
Tot 2009 was Keet! te zien in diverse rollen in de shows van de Efteling, waaronder Roodkapje met de Zomeravonden en tijdens de diverse shows in het Sprookjesboomtheater. In 2010 werd zij het gezicht van het nieuwe Telekids op RTL 8 en was zij te zien in het derde seizoen van de Vlaamse jeugdserie Amika van Studio 100, waar ze de vaste rol van popster Cindy op zich nam. Keet! heeft een platencontract bij 8ball Music en bracht met de lancering van Telekids haar eerste single uit, getiteld Big Splash. Inmiddels is haar nieuwe single ‘USA’verkrijgbaar, afkomstig van het debuut album genaamd ‘Keet!’
Lees voor met webReader
Deel:Lees eerst de recensies op Musical.nl of wat de bezoeker er van vindt voordat u zelf een Nederlandse musical bezoekt! Lees eerst de recensies en alles over jouw favoriete musical voordat je één van de Nederlandse musicals bezoekt!