Albert Verlinde neemt eerste exemplaar Musical 2.0 in ontvangst

Het gloednieuwe musicalboek, Musical 2.0, is vanaf vandaag te verkrijgen. Om dit moment niet ongemerkt voorbij te laten gaan, organiseerde auteur Dennis Piek een feestelijke boeklancering in Ron Gastrobar te Amsterdam. Speciaal voor deze gelegenheid schreven Allard Blom en Jeroen Sleyfer het lied ‘Een wereld van licht’, dat tijdens de lancering op 24 oktober ten gehore werd gebracht door Cindy Bell, Tessa Sunniva van Tol en Vajèn van den Bosch.

Onder de gasten bevonden zich natuurlijk namen die in het boek Musical 2.0 voorbij komen, zoals William Spaaij, Tommie Christiaan, Carolina Dijkhuizen en Frank Sanders. Het eerste exemplaar werd onder toeziend oog van vele bekende gasten en Nederlandse pers uitgereikt aan niemand minder dan Albert Verlinde. “Ik ben ontzettend benieuwd naar het boek en ik verheug me er enorm op om het te lezen”, aldus Albert.
 
Auteur Dennis Piek is heel blij met het eindresultaat en presenteerde zijn boek vol enthousiasme. “Afgelopen tijd heeft voor mij volledig in het teken gestaan van het boek. Ik ben trots dat ik mijn boek vandaag onder zulke grote belangstelling heb mogen presenteren.” Musical 2.0 is vanaf vandaag te verkrijgen bij alle (online) boekhandels.
 
Musical 2.0
Musical 2.0 is een greep uit al het moois dat het musicalgenre te bieden heeft. Hiervoor nam auteur Dennis Piek uitgebreide interviews af met een grote groep vooraanstaanden uit het vak. Met als eindresultaat een onafhankelijk musicalboek boordevol interviews, verhalen en anekdotes. In combinatie met fotomateriaal voor én achter de schermen is Musical 2.0 het ultieme musicalboek voor zowel de doorgewinterde musicalbezoeker als de bescheiden liefhebber. Musical 2.0 bevat interviews met onder anderen Fred Boot, Matteo van der Grijn, Stanley Burleson, Simone Kleinsma, Albert Verlinde, Kim-Lian van der Meij en William Spaaij.