Lovende reacties na première Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat

Onder grote belangstelling vond afgelopen zondag de officiële première plaats van Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat. In Schouwburg De Meerse speelde de Topklas van Musical 2.0 in regie van Mark van Haasteren de hitmusical van Andrew Lloyd Webber.

De cast ontving een minutenlange staande ovatie na afloop van de voorstelling. Ruim een uur lang denderde de voorstelling in hoge snelheid van hoogtepunt naar hoogtepunt. Niet alleen de zaal was enthousiast, maar ook de aanwezige pers:

MusicalNieuws: “Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat van Musical 2.0 is een feest voor het oog en het oor. 35 Jonge toptalenten zetten een voorstelling van extreem hoog niveau neer. Je ziet de liefde van iedereen voor het stuk, de muziek, de kostuums en het decor.”

MusicalWorld: “Joseph 2.0”

HC Nieuws: “Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat zet extreem hoog niveau neer”

I Love Theater: “Musical 2.0 Topklas brengt een gedroomde Joseph and the Technicolor Dreamcoat”

Producent Dennis Piek was trots na afloop: “We hebben vijf maanden lang keihard naar deze dag toegewerkt. Als alles dan precies op z’n plek valt, is onze missie geslaagd. Ik ben enorm trots op deze groep en ben ervan overtuigd dat dit zeker niet het laatste is wat we van deze groep toptalenten gaan zien!”

Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat is op zondag 20 januari nog twee keer te zien in de grote zaal van Schouwburg De Meerse. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.demeerse.nl en/of 023 – 55 63 700.