Heb jij een vraag over het lesaanbod van Musical 2.0, of over Musical 2.0 in het algemeen? Kies dan in de rechterkolom een categorie en hopelijk hebben wij direct antwoord voor u. Staat uw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op via info@triomedia.nl.
De Musical 2.0 Talentenklas is bedoeld voor kinderen en jongeren van 9 t/m 20 jaar die gemotiveerd zijn om meer uit hun talent te halen.
De lessen van de Musical 2.0 Talentenklas vinden plaats in het World Fashion Centre in Amsterdam. Station Lelylaan is op 10 minuten loopafstand. Betaald parkeren is mogelijk in de WFC-parkeergarage.
De leerlingen krijgen twee uur per week les op de zaterdagen, met uitzondering van de schoolvakanties zoals bepaald voor de Regio Noord. De lesperiode is van zaterdag 7 september 2019 t/m zaterdag 27 juni 2020. 
De Musical 2.0 Talentenklas wordt onderverdeeld in een aantal kleinere groepen. Deze verdeling vindt plaats op basis van leeftijd en ervaring. 
De kosten voor deelname aan de Musical 2.0 Talentenklas bedragen €65,- per maand (€8,13 per uur). Daarnaast wordt er een eenmalige betaling van €50,- gevraagd na toelating tot de Musical 2.0 Talentenklas.