Heb jij een vraag over het lesaanbod van Musical 2.0, of over Musical 2.0 in het algemeen? Kies dan in de rechterkolom een categorie en hopelijk hebben wij direct antwoord je vraag. Staat je vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op via info@musical.nl.
De Musical 2.0 opleidingsklassen zijn bedoeld voor kinderen en jongeren van 12 t/m 20 jaar die gemotiveerd zijn om meer uit hun talent te halen middels verdiepende lessen op het gebied van zang, dans en spel. Er geldt geen auditieeis. Wel informeren we tijdens je inschrijving naar je ervaring en motivatie om te kijken of de klas en leerling goed op elkaar aansluiten.
De lessen van de Musical 2.0 opleidingsklassen vinden plaats in het WFC Amsterdam. Station Lelylaan is op 10 minuten loopafstand. Betaald parkeren is mogelijk in de WFC-parkeergarage.
De leerlingen krijgen 2,5 uur per week les op de zaterdagen, met uitzondering van de schoolvakanties zoals bepaald voor de Regio Noord. De lesperiode is van september t/m juni. 
De Musical 2.0 opleidingsklassen worden ingdeeld op basis van leefitjd.
De kosten voor deelname aan de Musical 2.0 opleidingsklassen bedragen €69,50 per maand. Daarnaast wordt er eenmalig van €50,- inschrijfgeld gevraagd na toelating tot de Musical 2.0 opleidingsklas.