Heb jij een vraag over het lesaanbod van Musical 2.0, of over Musical 2.0 in het algemeen? Kies dan in de rechterkolom een categorie en hopelijk hebben wij direct antwoord voor u. Staat uw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op via info@musical.nl.
De Musical 2.0 opleidingsklassen zijn bedoeld voor kinderen en jongeren van 7 t/m 20 jaar die gemotiveerd zijn om meer uit hun talent te halen. Ingedeeld naar leeftijd worden zij op basis van selectie aangenomen voor de opleidingsklas.
De lessen van de Musical 2.0 opleidingsklassen vinden plaats in het WFC Amsterdam. Station Lelylaan is op 10 minuten loopafstand. Betaald parkeren is mogelijk in de WFC-parkeergarage.
De leerlingen krijgen 2,5 uur per week les op de zaterdagen, met uitzondering van de schoolvakanties zoals bepaald voor de Regio Noord. De lesperiode is van september t/m juni. 
De Musical 2.0 opleidingsklassen worden ingdeeld op basis van leefitjd.
De kosten voor deelname aan de Musical 2.0 opleidingsklassen bedragen €69,50 per maand. Daarnaast wordt er een eenmalige betaling van €50,- gevraagd na toelating tot de Musical 2.0 opleidingsklas.