Samenwerking VriendenLoterij en Musical 2.0

We zijn trots dat we een mooie samenwerking mogen aankondigen met de VriendenLoterij. Zij zullen Musical 2.0 op een sympathieke en structurele manier financieel gaan ondersteunen. Op donderdagavond 23 maart organiseren we daarom in samenwerking met de VriendenLoterij een speciale belactie met als doel om loten te verkopen.

Het opgehaalde geld wordt volledig gestoken in duurzame oplossingen voor de uitvoeringen van de producties waarvoor nu wordt gerepeteerd: Chitty Chitty Bang Bang, De BLITS, Into the Woods en De Kast der Schone Schijn.
 
Het is de moeite waard, want met je lot:
  • Steun je Musical 2.0 en haar missie om een nieuwe generatie musicalperformers een podium te kunnen bieden;
  • Komt minimaal 40% ten goede aan Musical 2.0;
  • Maak je kans op fantastische prijzen via de Vriendenloterij tot wel € 1.000.000,-. Ieder uur worden er nieuwe winnaars getrokken!
  • Ontvang je de VriendenLoterij VIP-kaart waarmee je gratis toegang krijgt tot meer dan 135 musea en tot wel 50% korting op musicals, dierentuinen, films en andere leuke uitjes.
 
Speel mee (kan ook met je huidige lot!)
Voor de belactie zullen wij samen met een aantal vrijwilligers op donderdagavond vanaf 18.30 uur gaan bellen met de vraag of je met een lot wil meespelen met de VriendenLoterij. Een lot kost € 15,-. Speel je al mee met De VriendenLoterij? Dan hoeven we enkel Musical 2.0 te koppelen aan jouw huidige lot. Dit kost je uiteraard niets!
 
Speel je al mee met de VriendenLoterij óf weet je nu al dat je het leuk vindt om een lot te kopen? Laat dat ons dan alvast weten via onderstaand formulier.

Formulier Musical 2.0 x VriendenLoterij: https://forms.office.com/e/dK1WpS66SA

Onze dank is groot!