Musical 2.0 presenteert wereldwijd pop-fenomeen: FAME jr!

In 2024 gaat Musical 2.0 gaat aan de slag met het wereldwijde pop-fenomeen: FAME! Hiervoor zijn we op zoek naar een getalenteerde cast van 12 t/m 20 jaar oud. Onder professionele begeleiding van ons creatieve team ga je aan de slag en werk je toe naar onvergetelijke einduitvoeringen in het theater. De audities voor FAME jr vinden plaats op zondag 14 januari bij Musical 2.0 Amsterdam.

FAME

FAME is een inspirerend verhaal over een groep getalenteerde studenten, die zich toewijden aan vier jaar intensieve artisteke inspanning aan de 'New York School of the Performing Arts'. Met welke uitdagingen worden de jongeren vandaag de dag worden geconfronteerd en hoe gaan ze daar mee om? De show behandelt thema’s als vooroordelen, identiteit, eigenwaarde, alfabetisering, liefde en doorzettingsvermogen.

Praktische informatie
  • Voor leerlingen van 12 t/m 20 jaar;
  • Repetities van 3 uur op de zondag van 13.30 tot 16.30 uur;
  • Repetities starten zondag 4 februari 2024 in de Musical 2.0 studio's in Amsterdam;
  • De eindvoorstellingen zijn te zien in het weekend van 14/15 december 2024 in Theater C. in Hoofddorp;
  • Geen repetitie tijdens de schoolvakanties;

De kosten voor deelname aan de productie FAME jr bedraagt €83,50 per maand gedurende de periode februari 2024 t/m november 2024 (10 termijnen). Daarnaast wordt er voor nieuwe leerlingen bij Musical 2.0 een eenmalige betaling van €50,- inschrijfgeld gevraagd na definitieve toelating. Aan de auditie zijn geen kosten verbonden.
 

Meedoen? Geef je hier op voor de audities op 14 januari!

 

Heb je vragen over deelname aan een productie van Musical 2.0? Neem geheel vrijblijvend contact op via info@musical.nl

Wanneer je om financiële redenen niet mee kan doen aan een van onze producties, dan is het via Het Jeugdfonds Sport & Cultuur wellicht wel mogelijk om mee te doen. Voor die kinderen en jongeren betaalt het Jeugdcultuurfonds de contributie/het lesgeld.