Musical 2.0 komt naar Hilversum!

Na het succes van Musical 2.0 in Amsterdam, zijn we verheugd om ons lesaanbod uit te breiden naar een tweede locatie! Met de start van het nieuwe seizoen 2023/2024, zullen we in september onze deuren openen in Hilversum en ook hier een nieuwe generatie musicaltalent verwelkomen!

Musical 2.0 begeleidt leerlingen van 8 t/m 20 jaar in hun ontwikkeling binnen de musicaldisciplines (zingen, dansen en acteren) en produceert nieuwe- en bestaande (jeugd)musicals. Musical 2.0 wil zo een belangrijke bijdrage leveren op het gebied van talent- en genreontwikkeling binnen de Nederlandse musical.

Binnen een veilige en inspirerende omgeving kunnen leerlingen vrijuit leren, creëren en uitvoeren. Onder professionele begeleiding van vakdocenten werken leerlingen bij Musical 2.0 altijd toe naar een eindproductie, waarbij ze niet alleen zelf (podium)ervaring opdoen, maar ook samen leren wat er allemaal komt kijken bij het maken van een theatervoorstelling.

Op slechts zeven minuten lopen vanaf Station Hilversum en met (gratis) parkeren voor de deur, is Musical 2.0 te vinden in de dansstudio's van Fit By Rox (Achterom 148A, Hilversum). Hier zullen per september musicalgroepen worden opgestart voor leerlingen van 8 t/m 20 jaar oud. Welke producties dit jaar centraal staan en wanneer de audities plaatsvinden wordt binnenkort bekendgemaakt.

We kijken ernaar uit je in het nieuwe seizoen te verwelkomen bij Musical 2.0 in Amsterdam en/of Hilversum!
 
Als eerste op de hoogte zijn? Meld je aan op onze mailing (te vinden in de footer, onderaan de website)