Marleen van der Loo regisseert The Addams Family in Hilversum

Niemand minder dan Marleen van der Loo zal de regie op zich nemen voor The Addams Family in Hilversum. Vanuit Hilversum brengen we de hilarische griezelmusical volgend seizoen naar de Kunstlinie in Almere. Voor de talentvolle cast zijn we op zoek naar kinderen en jongeren van 12 t/m 20 jaar oud. Zij kunnen zich aanmelden voor de audities op zondag 10 september.

Marleen van der Loo
Marleen van der Loo is al bijna 30 jaar actief in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en België. In Nederland speelde ze grote rollen in musicals als Come From Away, Elisabeth, Evita, MAMMA MIA! en Ciske de Rat. In Wenen maakte ze deel uit van de eerste cast van de musical Tanz Der Vampire in de regie van Roman Polanski. Als regisseur regisseerde Marleen voor diverse gezelschappen en opleidingen voorstellingen zoals 3 Musketiers, Shrek, Hamelen, Rent en Fame.

The Addams Family
The Addams Family vertelt het verhaal van Wednesday Addams, die haar hart verloren heeft aan een charmante en slimme jongeman uit een respectabele familie. Echter heeft hij nog nooit eerder kennis gemaakt met haar eigenzinnige ouders. Ze vertrouwt haar vader toe en smeekt hem haar moeder niets te vertellen. Nu moet Gomez Addams iets doen wat hij nog nooit eerder heeft gedaan - een geheim bewaren voor zijn geliefde vrouw Morticia. Alles zal veranderen voor het hele gezin op de noodlottige avond dat ze een diner organiseren voor Wednesday's 'normale' vriendje en zijn ouders.

Audities 
Op zondag 10 september aanstaande vinden de audities plaats voor The Addams Family jr in de studio’s van Musical 2.0 in Hilversum. Iedereen van 12 t/m 20 jaar oud kan zich hiervoor aanmelden. Aan de audities zijn geen kosten verbonden. Meer informatie over The Addams Family en het inschrijfformulier voor de audities is te vinden op Musical.nl/theaddamsfamily.