Kom jij ons creatieve team versterken?

Musical 2.0 is per september 2023 op zoek naar regisseurs, choreografen en vocal coaches voor diverse nieuwe producties in Amsterdam en Hilversum. Het betreft diverse projecten van september 2023 t/m juni 2024.

Er wordt vanaf september 2023 wekelijks op een vaste locatie gerepeteerd (m.u.v. de schoolvakanties). Je werkt in een creatief team bestaande uit een regisseur, vocal coach en choreograaf. Je hoeft niet iedere week beschikbaar te zijn.
 

Organisatie 
Musical 2.0 begeleidt leerlingen van 8 t/m 20 jaar in hun ontwikkeling binnen de musicaldisciplines (zingen, dansen en acteren) en produceert nieuwe- en bestaande (jeugd)musicals. Musical 2.0 wil zo een belangrijke bijdrage leveren op het gebied van talent- en genreontwikkeling binnen de Nederlandse musical.
 
Onder professionele begeleiding van onze docenten werken leerlingen bij Musical 2.0 altijd toe naar een eindproductie, waarbij ze niet alleen zelf (podium)ervaring opdoen, maar ook samen leren wat er allemaal komt kijken bij het maken van een theatervoorstelling.
 
We zoeken iemand die: 
  • Affiniteit heeft met musical en het werken met kinderen en jongeren; 
  • Beschikt over goede communicatieve eigenschappen (mondeling en schriftelijk); 
  • De ambitie heeft om het maximale uit de leerling en de productie te halen; 
  • Beschikbaar is op de zondag; 
  • Een relevante vakopleiding heeft afgerond; 

We bieden een leuke, veilige en professionele omgeving binnen een groeiende organisatie. De vergoeding vindt bij voorkeur plaats op zzp-basis. 

Voor meer informatie en vragen kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Dennis Piek via dennis@musical.nl. De sluitingsdatum is vrijdag 28 juli.