Audities: The Addams Family jr

Stap binnen in de wondere wereld van Wednesday, Gomez en Morticia, want In het nieuwe seizoen 2023/2024 brengt Musical 2.0 de hilarische griezelmusical The Addams Family jr! Hiervoor zijn we op zoek naar castleden van 12 t/m 20 jaar oud. Meld je nu aan voor de audities op zaterdag 20 mei!

Verhaal
Wednesday Addams heeft haar hart verloren aan een charmante en slimme jongeman uit een respectabele familie, die nog nooit eerder kennis heeft gemaakt met haar eigenzinnige ouders. Ze vertrouwt haar vader toe en smeekt hem haar moeder niets te vertellen. Nu moet Gomez Addams iets doen wat hij nog nooit eerder heeft gedaan - een geheim bewaren voor zijn geliefde vrouw Morticia. Alles zal veranderen voor het hele gezin op de noodlottige avond dat ze een diner organiseren voor Wednesday's 'normale' vriendje en zijn ouders.

Audities 
Op zaterdag 20 mei 2023 vinden de audities plaats voor The Addams Family jr in de studio’s van Musical 2.0 in Amsterdam. Iedereen van 12 t/m 20 jaar oud kan zich hiervoor aanmelden. Aan de audities zijn geen kosten verbonden.

Praktische informatie
  • Voor leerlingen van 12 t/m 20 jaar;
  • 30 repetities van drie uur per week;
  • Start het weekend van zaterdag 23 en/of zondag 24 september 2023;
  • In Amsterdam op zaterdagen van 10.00 tot 13.00 uur of in Hilversum op zondagen van 11.00 tot 14.00 uur;
  • Geen repetities tijdens schoolvakanties;
  • Voor de cast die in Amsterdam repeteert: uitvoeringen in het weekend van 18/19 mei in C. (Hoofddorp);
  • Voor de cast die in Hilversum repeteert: uitvoeringen in het weekend van 1/2 juni in Kunstlinie (Almere);
  • 100% betrokkenheid en inzet verplicht!

De kosten voor deelname aan de productie bedraagt €835,- en is te betalen in 10 maandelijkse termijnen van €83,50. Voor nieuwe leerlingen wordt daarnaast een eenmalige betaling van €50,- inschrijfgeld gevraagd na definitieve toelating tot de productiegroep. Aan de audities zijn geen kosten verbonden.
 

Geef je hier op voor de audities op zaterdag 20 mei