Auditie: Gomez Addams (Musical 2.0 Hilversum)

Voor The Addams Family in Hilversum zijn we op zoek naar een jongen tussen de 14 en 20 jaar oud voor de rol van Gomez Addams. Geef je nu op voor de auditie! Afname van de auditie vindt plaats op basis van een video-opdracht.

Praktische informatie
  • Repetities in Hilversum op zondagen van 11.00 tot 14.00 uur;
  • Geen repetities tijdens schoolvakanties;
  • Uitvoeringen in het weekend van 1/2 juni in Kunstlinie (Almere);
  • 100% betrokkenheid en inzet verplicht!

De kosten voor deelname aan de productie bedraagt €83,50 per maand. Voor nieuwe leerlingen wordt daarnaast een eenmalige betaling van €50,- inschrijfgeld gevraagd na definitieve toelating tot de productiegroep. Aan audities zijn geen kosten verbonden.
 

Auditie gesloten

 

The Addams Family jr.

Wednesday Addams heeft haar hart verloren aan een charmante en slimme jongeman uit een respectabele familie, die nog nooit eerder kennis heeft gemaakt met haar eigenzinnige ouders. Ze vertrouwt haar vader toe en smeekt hem haar moeder niets te vertellen. Nu moet Gomez Addams iets doen wat hij nog nooit eerder heeft gedaan - een geheim bewaren voor zijn geliefde vrouw Morticia. Alles zal veranderen voor het hele gezin op de noodlottige avond dat ze een diner organiseren voor Wednesday's 'normale' vriendje en zijn ouders.