Workshops Tessa Sunniva van Tol, Alfred van den Heuvel en Melise de Winter bij Musical 2.0

Om de zomervakantie feestelijk in te luiden organiseert Musical 2.0 diverse workshops voor alle leeftijden en niveaus. Zo komen in de maand juli Tessa Sunniva van Tol (musicalzang), Alfred van den Heuvel (acteren) en Melise de Winter (stem-acteren) langs.

Tessa Sunniva van Tol (musicalzang) – Zaterdag 17 juli

Ben je gek op musical en zing, dans en acteer je het liefst de hele dag? Dan is deze workshop musicalzang zeker weten iets voor jou! Onder leiding van Tessa Sunniva van Tol wordt er gewerkt aan bekend musicalrepertoire waarin de nadruk ligt op zang. Tessa speelde diverse hoofrollen in binnen- en buitenland. Zo was te zien als Ariel in 'The Little Mermaid', Jane in 'Tarzan' en afgelopen seizoen nog in de hoofddrol als Anya in 'Anastasia', waarvoor ze genomineerd werd voor een Musical Award in de categorie ‘Beste vrouwelijke hoofdrol’.

Klik hier voor meer informatie en inschrijven
 

Alfred van den Heuvel (acteren) – Zondag 18 juli

In deze acteerworkshop ga je aan de slag met je spelvaardigheden onder leiding van Alfred van den Heuvel. Er zal gewerkt worden met bekend toneel- en/of musicalrepertoire. Je werkt onder meer aan je houding, presentatie, stemgebruik, inlevingsvermogen en tekstanalyse.

Klik hier voor meer informatie en inschrijven
 

Melise de Winter (stem-acteren) – Zondag 25 juli

Heb je altijd al eens willen weten hoe het inspreken van teken- en animatiefilms eraan toe gaat? Leer het voice-over vak van dé expert op dit gebied: Melise de Winter. Melise sprak zelf de stemmen in van o.a. Minnie Mouse, Hamtaro, Angela Anaconda en de schrik van alle ouders: Shin Chan. Tijdens de workshop stem-acteren leert zij je de kneepjes van dit bijzondere werk en gaan we direct aan de slag.

Klik hier voor meer informatie en inschrijven

Alle workshops vinden plaats in de lesstudio’s van Musical 2.0 in het WFC Amsterdam. Per workshop kunnen verschillende leeftijdseisen gelden. Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.musical.nl/zomervakantie.
 
High School Musical - Musical 2.0