Zomervakantie


Om de zomervakantie feestelijk in te luiden organiseert Musical 2.0 diverse workshops voor alle leeftijden en niveaus. Zo komen in de maand juli Tessa Sunniva van Tol (musicalzang), Alfred van den Heuvel (acteren) en Melise de Winter (stem-acteren) langs.  

Alle workshops vinden plaats in de lesstudio’s van Musical 2.0 in het WFC Amsterdam. Inschrijven is mogelijk voor zowel één als voor meerdere workshops.
 

Workshop Musicalzang - Tessa Sunniva van Tol

Wanneer: Zaterdag 17 juli
Tijd: 10.00 tot 12.00 uur (t/m 12 jaar) en 12.30 tot 14.30 uur (13 jaar en ouder)
Waar: WFC Amsterdam, lesruimte in Toren 2, Verdieping 7 (Koningin Wilhelminaplein 13, 1062HH)
Kosten: €35,-.

Ben je gek op musical en zing, dans en acteer je het liefst de hele dag? Dan is deze workshop musicalzang zeker weten iets voor jou! Onder leiding van Tessa Sunniva van Tol wordt er gewerkt aan bekend musicalrepertoire waarin de nadruk ligt op zang.
 

Tessa Sunniva van Tol

Tessa Sunniva van Tol speelde diverse hoofrollen in binnen- en buitenland. Zo was te zien als Ariel in 'The Little Mermaid', Jane in 'Tarzan' en in 'Best Of Broadway' waarmee ze samen met Willemijn Verkaik, Stanley Burleson, Freek Bartels en Anouk Maas door het hele land optrad. In 2019-2020 speelde Tessa de hoofddrol Anya in 'Anastasia' in het Circustheater in Scheveningen, waarvoor ze genomineerd werd voor een Musical Award in de categorie 'Beste vrouwelijke hoofdrol'.
 

Inschrijving gesloten


 

Acteerworkshop - Alfred van den Heuvel

Wanneer: Zondag 18 juli
Tijd: 12.30 tot 14.30 uur (groep 1) en 15.00 tot 17.00 uur (groep 2)
Leeftijd: Vanaf 15 jaar
Waar: WFC Amsterdam, lesruimte in Toren 2, Verdieping 7 (Koningin Wilhelminaplein 13, 1062HH)
Kosten: €35,-.

In deze acteerworkshop ga je aan de slag met je spelvaardigheden onder leiding van Alfred van den Heuvel. Er zal gewerkt worden met bekend toneel- en/of musicalrepertoire. Je werkt onder meer aan je houding, presentatie, stemgebruik, inlevingsvermogen en tekstanalyse.
 

Alfred van den Heuvel

Alfred van den Heuvel studeerde af aan de Toneelschool Maastricht en werd bekend door zijn rollen bij Theatergroep Purper en de populaire komedie Kinderen Geen Bezwaar. Ook in de Nederlandse musical is Alfred een bekend gezicht. Hij was onder meer te zien in Heerlijk Duurt Het Langst, My Fair Lady en afgelopen seizoen was hij nog te zien in Een Leven Samen van De Theater BV.
 

Inschrijving gesloten


 

Workshop Stem-acteren (nasychronisatie) - Melise de Winter

Wanneer: Zondag 25 juli
Tijd: 10.00 tot 12.00 uur (t/m 15 jaar) en 12.30 tot 14.30 uur (16 jaar en ouder)
Waar: WFC Amsterdam, lesruimte in Toren 2, Verdieping 7 (Koningin Wilhelminaplein 13, 1062HH)
Kosten: €35,-.
Let op: Ben je 21 jaar of ouder, dan komt er nog 21% btw bij het lesgeld.

Heb je altijd al eens willen weten hoe het inspreken van teken- en animatiefilms er aan toe gaat? Leer het voice-over vak van dé expert op dit gebied: Melise de Winter. Tijdens de workshop stem-acteren leert zij je de kneepjes van dit bijzondere werk en gaan we direct aan de slag.
 

Melise de Winter

Melise de Winter werkte zowel voor- als achter de schermen mee aan talloze grote musicals. Soms zelfs tegelijkertijd als performer én resident-director. Daarnaast werkt zij als stemactrice en kennen velen haar werk als o.a. Minnie Mouse en de schrik van alle ouders: Shin Chan.

Inschrijving gesloten