Winactie HUTS-muts – Win een uniek item van de cast van Anastasia

In de laatste aflevering van Musical 2.0 de Podcast zit een leuk extraatje voor de fans van de voorstelling Anastasia. Je maakt namelijk kans op een unieke muts die ieder castlid van Anastasia ook in zijn/haar bezit heeft! Lees snel verder hoe jij de HUTS-muts kunt winnen!

Winactie
De twee hoofdrolspelers uit de musical Anastasia, Milan van Waardenburg en Tessa Sunniva van Tol, waren te gast in de achtste aflevering van Musical 2.0 de Podcast. Het was een gezellig en interessant gesprek! Als voorwerp had Milan iets heel erg speciaals meegenomen, namelijk: De HUTS-muts. Er zit een leuk verhaal van de cast van Anastasia achter deze muts. 'Huts' was namelijk de kreet die de cast voor iedere voorstelling samen uitsprak. Dit leuke toi-toi-toitje/cadeautje kan jij nu winnen. Zo hoor je helemaal bij de cast van Anastasia!
 
Wil je meer horen over de HUTS-muts en andere leuke verhalen van Tessa en Milan? Luister dan de aflevering van Musical 2.0 de Podcast op Spotify, Apple Podcasts of andere populaire podcastkanalen.
 
Wat moet je doen?
Wil jij kans maken op deze toffe muts? Luister de podcast aflevering met Milan en Tessa en vindt het antwoord op de volgende vraag: Wat gebeurde er weleens tijdens Anastasia als Milan moe werd? Mail jouw antwoord uiterlijk op donderdag 10 juni naar info@musical.nl of via Instagram naar @Musical2.0
Uit de inzendingen met het juiste antwoord zal de enige echte HUTS-muts verloot worden. 

Workshop Milan van Waardenburg
Wist je dat Milan van Waardenburg op zondag 13 juni workshops geeft bij Musical 2.0? Je kunt je aanmelden voor een workshop liedinterpretatie. Klik hier voor meer informatie!
High School Musical - Musical 2.0