Workshop Liedinterpretatie met Milan van Waardenburg

Niemand minder dan de mannelijke hoofdrolspeler uit Anastasia geeft op zondag 13 juni workshops liedinterpretatie: Milan van Waardenburg! Deelnemen is mogelijk voor leerlingen van 12 t/m 25 jaar.

Workshop liedinterpretatie - Milan van Waardenburg
Wanneer: Zondag 13 juni
Tijd: 12.30 tot 14.30 uur (groep 1) en 15.00 tot 17.00 uur (groep 2)
Leeftijd: 12 t/m 25 jaar (verdeeld over de twee groepen op basis van leeftijd)
Waar: WFC Amsterdam, lesruimte in Toren 2, Verdieping 7 (Koningin Wilhelminaplein 13, 1062HH)
Kosten: €35,-.
Leeftijd: Vanaf 12 jaar

Tijdens de workshop liedinterpretatie werk je individueel met Milan van Waardenburg aan een zelfgekozen nummer. Het één-op-één werken met Milan geeft je de kans om het maximale uit het nummer en jezelf te halen. Hoe kun je het nummer het beste benaderen, waar gaat het precies over en hoe breng je dat verhaal en de emotie het beste over? Het is belangrijk dat je de tekst van je nummer goed uit je hoofd kent, zodat er zo efficiënt mogelijk gewerkt kan worden. De orkestband van dit nummer lever je tijdig aan.

Voor deze workshop geldt een strikt maximum van 8 leerlingen! 

Milan van Waardenburg
Milan studeerde Muziektheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Na zijn studie was hij in Duitsland te zien in ‘Tanz der Vampire’, ‘Der Glöckner von Notre Dame’ en als Olaf en Kristoff in Frozen, die in een uitvoering van Disney in Concert door Duitsland en Luxemburg trok. In Nederland kennen de meesten Milan van zijn glansrol als Dmitiri afgelopen seizoen in ‘Anastasia’.

 

Klik hier om je in te schrijven

High School Musical - Musical 2.0