Zondag 7 mei gaat De BLITS in première!

Op zondag 7 mei gaat onze allereerste volledig eigen musicalproductie 'De BLITS' in première in C. Hoofddorp! We zouden het leuk vinden om samen met jullie dit bijzondere moment te vieren!⚡

#eennieuwemusical
De BLITS is een geheel nieuwe musical geschreven door Mark van Haasteren, Terence van der Loo en Mieke Overwijn. De muziek is in handen van componist Aron Bruisten.

Verhaal
Heb jij ‘m al!? Wat? De BLITS natuurlijk! Alle kinderen op school zijn helemaal in de ban van deze gloednieuwe app. Alleen Maartje niet, zij duikt liever in een spannend boek. Net als Juf Sarah, die grote moeite heeft om bij te blijven in de digitale wereld waarin alles draait om hashtags, likes, comments en views.

Als er gedurende de dag steeds meer kinderen verdwijnen, gaan zij samen op onderzoek uit. Waar zijn de kinderen gebleven? Heeft de app er soms iets mee te maken? En wat is toch het probleem van de altijd boze buurman?

Speellijst
 
Datum
 
Tijd
 
Reserveren
 
Zo 7 mei 2023 13:00 uur
 
 Tickets 
 
Zo 7 mei 2023 16.00 uur
 
 Tickets 
 

De BLITS schooleditie voor het onderwijs (PO)
Speciaal voor het primair onderwijs wordt De BLITS doorontwikkeld tot afscheidsmusical voor groep 8. Deze speciale schooleditie is te verkrijgen vanaf het schooljaar 2023/2024. Betrokkenen uit het onderwijs kunnen voor meer informatie terecht op www.musical.nl/onderwijs.