Pien van Gerven als zangcoach 'Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat'

Het creatieve team van 'Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat' krijgt steeds meer invulling. Pien van Gerven zal als zangcoach aan de slag gaan met de 35 toptalenten die de voorstelling gaan spelen. Het creatieve team bestaat verder uit Mark van Haasteren (regie) en Marleen de Vries (choreografie).

Pien: “Ik leerde de musical Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat kennen tijdens mijn studie aan het conservatorium. Op dat moment was de zoektocht Op Zoek Naar Joseph op televisie en veel van mijn studiegenoten waren in de race voor de felbegeerde rol. Nu mag ik zelf aan de slag met deze productie en daar kijk ik enorm naar uit. Het bijzondere aan Joseph is dat het een doorgecomponeerde musical is, waarin dus alles wordt gezongen. Andrew Lloyd Webber, de componist van de voorstelling, heeft hiervoor uiteenlopende nummers geschreven, waarbij de zangstem op veel verschillende manieren gebruikt kan en moet worden. Dat maakt Joseph voor mij als zangcoach een spannende en mooie uitdaging.”

Pien van Gerven studeerde in 2012 met een 9,5 af aan de opleiding Muziektheater 
op het Fontys Conservatorium in Tilburg, waar ze in 2014 ook haar masterdiploma behaalde. Tijdens haar studie was Pien te zien in de Carmen (Opera Zuid) en in de M-Lab-productie Grand Hotel. Afgelopen seizoen speelde ze in de musical Vamos! van Rick Engelkes Theaterproducties. Naast haar theaterwerk is Pien ook werkzaam als zangcoach op de Babette Labeij Music Academy. Vanuit hier werkte ze onder andere mee aan televisieprogramma's als The Voice Kids, New Musicalstar en Popster.

Na een eerste succesvolle auditiedag op 11 maart hebben we al een mooie groep toptalenten geselecteerd voor onze productie van Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat. Maar… we hebben nog een aantal plekken over! Ben jij degene die wij zoeken? Meld je dan nu snel aan voor de extra auditiedag op zondag 24 juni 2018! Klik hier voor meer informatie.
High School Musical - Musical 2.0