Na workshops, masterclasses en Talentendagen breidt Musical 2.0 haar educatietraject uit met een volledige musicalproductie. In regie van Mark van Haasteren speelt Musical 2.0 in het seizoen 2018-2019 Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat.

Musical 2.0 is op zoek naar talenten:
  • Van 7 tot en met 20 jaar
  • Voor hoofdrollen, bijrollen en ensemble
  • Met passie voor zingen, dansen en acteren
  • Die graag hun talent verder willen ontwikkelen onder begeleiding van een professioneel creatief team

Tijdens het educatietraject ervaar je hoe het is om een grote productie te maken én uit te voeren. Tevens zal er tijdens het proces een making-of-serie worden gemaakt die te zien zal zijn op het YouTubekanaal van Musical 2.0.

De audities vinden plaats op zondag 11 maart 2018 in het Polanentheater in Amsterdam. De audities worden gehouden in groepsverband. In een later stadium zullen de rollen verdeeld worden. De voorstelling bevat in elke leeftijdscategorie leuke en uitdagende rollen.

De repetities starten begin september 2018 en vinden op zondagen plaats in Amsterdam of omgeving. In sommige weekenden en in vakantieperiodes kunnen er extra repetities worden gehouden. De voorstellingen worden minimaal vier keer gespeeld in januari 2019, met de première op 12 januari in de grote zaal van Schouwburg De Meerse in Hoofddorp.

Kosten
De kosten voor deelname aan het educatietraject en de voorstellingen bedragen eenmalig €495,- of zijn te voldoen in 6 termijnen van €85,-. Van de deelnemers wordt er 100% betrokkenheid verwacht.
Het is niet mogelijk om deelname aan Joseph te combineren met andere producties. 


Schrijf je hier in voor de audities!

 
Audities - Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat