Nieuwe productiegroep: 18-25 jaar

In de nieuwe musicalproductiegroep (18-25 jaar) gaan we van januari t/m juni 2024 aan de slag met het maken van een eigen collagevoorstelling waarin elke musicaldiscipline (dans, zang en spel) naar voren komt en geheel ontstaat vanuit de interesses en bezigheden van de castleden zelf.

De eerste weken gaan we aan de slag met wat jullie persoonlijk bezighoudt; wat vind jij belangrijk? Waar wil jij je hard voor maken? Wat wil jij vertellen op het toneel? Of zijn er scènes die jij altijd eens hebt willen spelen? Vanuit hier gaat het creatieve team aan de slag met het samenstellen van een script, op basis van het materiaal dat de leerlingen aanbieden plus materiaal waarin zij denken dat de groep kan excelleren. Met dat script gaan we dan wekelijks aan de slag in de repetities en begeleiden we je zowel inhoudelijk als technisch. We sluiten de repetitieperiode af met twee ensemblevoorstellingen waarin elk individu de mogelijkheid heeft te stralen. 

Praktische informatie:
  • Repetities op de vrijdagavond in Amsterdam van 19.30 tot 21.30 uur;
  • Start vrijdag 26 januari 2024 t/m vrijdag 28 juni 2024;
  • De eindvoorstellingen op zaterdag 29 juni in het Musical 2.0 Pop-Up Theater in Amsterdam;
  • Geen repetities tijdens de schoolvakanties;
  • De cast bestaat uit 12 tot 16 castleden;
  • Opgeven mogelijk vanaf het jaar dat je 18 jaar wordt;
  • Het creatieve team bestaat uit Babbe van Kraaij, Lucas van den Elshout en Melody de Winter;

De kosten voor deelname aan deze productiegroep bedraagt €75,- per maand* gedurende de periode januari 2024 t/m juni 2024. Daarnaast wordt er voor nieuwe leerlingen bij Musical 2.0 een eenmalige betaling van €25,- inschrijfgeld gevraagd na definitieve toelating.
*Was je op 1 september 2022 al 21 jaar of ouder, dan is het lesgeld exclusief 21% btw. Leerlingen t/m 20 jaar zijn vrijgesteld van btw.

 

Meedoen? Schrijf je hier in voor de productie!

 

Heb je vragen over deelname aan een productie van Musical 2.0? Neem geheel vrijblijvend contact op via info@musical.nl

Wanneer je om financiële redenen niet mee kan doen aan een van onze producties, dan is het via Het Jeugdfonds Sport & Cultuur wellicht wel mogelijk om mee te doen. Voor die kinderen en jongeren betaalt het Jeugdcultuurfonds de contributie/het lesgeld.