Geef je nu op voor de selectieklassen van het seizoen 2020/2021

Wil je volgend seizoen toewerken naar een volwaardige musicalproductie in het theater met een van onze productiegroepen? Of wil je je in onze opleidingsklassen verdiepen op het gebied van musical als ideale voorbereiding op een vervolgopleiding? Geef je dan nu op voor de selectie van onze productiegroepen en opleidingsklassen!

Vanwege de strenge maatregelen rondom het coronavirus, doen we de selectie voor het seizoen 2020/2021 nét even anders. Wil je auditie doen voor de productiegroepen of de opleidingsklassen, dan doe je dat gewoon vanuit huis! Aan de selectie zijn geen kosten verbonden.
 
Hoe verloopt de selectieprocedure?
  1. Meld je aan via het  inschrijfformulier. Op het formulier motiveer je de inschrijving en kun je je voorkeur aangeven voor een van de groepen.
  2. Indien je profiel aansluit bij de gestelde criteria, ontvang je na maandag 11 mei per mail de selectieopdracht. De opdracht bestaat uit een zang-, dans- en spel-element.
  3. De opdracht en het formulier lever je vóór zondag 14 juni in via WeTransfer naar info@musical.nl.
  4. Enkele dagen na 14 juni hoor je óf en voor welke productie/klas je bent aangenomen. Je hebt zelf altijd de laatste keuze of je je definitief inschrijft.
 
Welke groep past bij mij?
We hebben voor alle leeftijden en niveaus verschillende klassen. Voor de musicalklassen geldt een vrije inschrijving. Klik op de klas voor meer informatie.   
Kan ik niet gewoon auditie doen?
Dat is helaas niet mogelijk. Natuurlijk hadden wij ook veel liever fysieke selectiedagen georganiseerd, maar onder huidige omstandigheden is dat onverantwoord. Mocht je zeker willen zijn van een kans in de selectiegroepen, dan is dit de enige manier.
 
Voor welke klassen geldt de selectie-eis?
Voor zowel de productiegroepen als de opleidingsklassen in het seizoen 2020/2021 geldt een selectie. Kijk op de desbetreffende pagina's voor meer praktische informatie, de docenten en de tarieven.
 

Geef je hier op voor de Selectie 2020/2021 via het inschrijfformulier

High School Musical - Musical 2.0