Op zoek naar verdiepende musicallessen? Ontdek onze opleidingsklassen!

De opleidingsklassen zijn bedoeld voor leerlingen die op zoek zijn naar meer verdieping op het gebied van musical en overwegen om door te stromen naar een vervolgopleiding of productie. Ingedeeld op leeftijd wordt er wekelijks 2,5 uur gewerkt aan de zang-, dans- en speltechniek van de leerling onder begeleiding van ervaren vakdocenten. Er wordt zowel gewerkt aan de ontwikkeling binnen elke discipline afzonderlijk, als de combinatie ervan. De docenten zijn Karin Bos (zang), Marijke Casteljns (dans) en Job Greuter (spel).
 
Toelatingstest
Deelname aan onze opleidingsklassen is alleen mogelijk na het doen van een toelatingstest. Hierin maken leerlingen en docenten kennis met elkaar en wordt de leerling getest op inzet, technische vaardigheden en potentiële groei. De eerstvolgende toelatingstest vindt plaats op zondag 7 juni 2020 in het WFC Amsterdam. Aanmelden kan via het inschrijfformulier. Indien je profiel aansluit bij de gestelde criteria, ontvang je spoedig een uitnodiging voor de toelatingstest met verdere informatie.
 
Voorstellingen
Halverwege het lesjaar geven de leerlingen een presentatie in de lesruimte in het WFC Amsterdam aan ouders/verzorgers. Tijdens de Musical 2.0 Showcase in Schouwburg De Meerse aan het einde van het lesjaar geven de opleidingsklassen hun eindpresentatie.
 
Praktische informatie
  • 32 lessen van 2,5 uur
  • Zaterdag 19 september 2020 t/m zaterdag 19 juni 2021 in het WFC Amsterdam
  • Geen les tijdens schoolvakanties
  • Presentaties aan ouders/verzorgers in december in de lesruimte
  • Eindpresentatie in Schouwburg De Meerse tijdens de Musical 2.0 Showcase

De kosten voor de opleidingsklassen bedragen €69,50 per maand. Daarnaast wordt er een eenmalige betaling van €50,- gevraagd na definitieve toelating tot de klas.

Geef je hier op voor de eerstvolgende toelatingstest op zondag 7 juni.

Aan de audities zijn geen kosten verbonden. Heb je nog vragen? Mail ons gerust voor meer informatie via info@musical.nl.
 
Kies je opleidingsklas:
Leeftijd per 19 september 2020
 
Leeftijd Tijd (zaterdag)  
7 t/m 8 jaar 10.00 - 12.30 uur Inschrijven
9 t/m 11 jaar 10.00 - 12.30 uur Inschrijven
12 t/m 15 jaar 13.00 - 15.30 uur Inschrijven
16 t/m 20 jaar 13.00 - 15.30 uur Inschrijven

Heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust voor meer informatie via info@musical.nl.