Deze kerstvakantie: Musical in 1 dag!

Ben je tussen de 12 en 17 jaar, geef je dan op voor onze kerstvakantieactiviteit: Musical in 1 dag! Onder leiding van regisseur Mark van Haasteren en zangdocent Jessin Oulad El-Hadj werk je in één dag toe naar een korte kerstmusical, bestaande uit bekend en minder bekend musicalmateriaal.

Als (kinder)regisseur is Mark van Haasteren een gevestigde naam binnen het musicalvak. Zo was hij de afgelopen jaren betrokken als (kinder)regisseur bij o.a. ‘Fun Home’, ‘Kruistocht in Spijkerbroek’ en ‘Sprookjessprokkelaar – de musical’. Voor Musical 2.0 regisseerde hij ‘Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat’ en 'Disney's High School Musical' en dit seizoen ‘Legally Blonde'.
 
Jessin Oulad El-Hadj studeerde aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg en speelde o.a. in ‘Sweeney Todd’ bij Opus One en ‘Aladdin’ bij Theater Terra. In het buitenland speelde Jessin in het ensemble van ‘Heidi das Musical’ in Wenen en ging hij op tour door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland met de musical ‘Die Schöne und das Biest’, waarin hij Ensemble/Cover Gustav was. 
 
De activiteit vindt plaats op maandag 21 december van 09.30 tot 15.30 uur in de lesstudio’s van Musical 2.0 in het WFC Amsterdam. Deelnemen is mogelijk voor iedereen van 12 t/m 17 jaar oud. De kosten bedragen € 75,- voor de hele dag.
 

Klik hier om je in te schrijven

   
Kerstvakantieactiviteiten
Deze kerstvakantie organiseert Musical 2.0 leuke activiteiten voor kinderen van 8 t/m 17 jaar. Behalve 'Musical in 1 dag' voor 12 t/m 17 jaar, organiseren we ook ‘Musical in 1 week’ voor kinderen van 8 t/m 13 jaar. Onder leiding van Melise de Winter en Pien van Gerven wordt hier in vijf dagen toegewerkt naar de samengestelde musical ‘The Sound of Annie’, met een duidelijke knipoog naar de bestaande musicals. Meer info en het inschrijfformulier is te vinden via www.musical.nl/kerstvakantie
 
High School Musical - Musical 2.0