Kerstvakantie

Van Oliver, Frozen, A Christmas Carol en Elf tot aan de kerstscènes in Billy Elliot en Annie. Musicals en de feestdagen gaan uitstekend samen! Daarom organiseert Musical 2.0 deze kerstvakantie twee kerstactiviteiten voor 8 t/m 17 jaar oud, geheel rondom het thema Kerst!
 

Musical in 1 dag (12 - 17 jaar)

Maandag 21 december
 
Ben je tussen de 12 en 17 jaar, geef je dan op voor onze kerstvakantieactiviteit: Musical in 1 dag! Onder leiding van regisseur Mark van Haasteren en zangdocent Jessin Oulad El-Hadj werk je in één dag toe naar een korte kerstmusical, bestaande uit bekend en minder bekend musicalmateriaal.

Als (kinder)regisseur is Mark van Haasteren een gevestigde naam binnen het musicalvak. Zo was hij de afgelopen jaren betrokken als (kinder)regisseur bij o.a. ‘Fun Home’, ‘Kruistocht in Spijkerbroek’ en ‘Sprookjessprokkelaar – de musical’. Voor Musical 2.0 regisseerde hij ‘Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat’ en 'Disney's High School Musical' en dit seizoen ‘Legally Blonde'.

Jessin Oulad El-Hadj studeerde aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg en speelde o.a. in ‘Sweeney Todd’ bij Opus One en ‘Aladdin’ bij Theater Terra. In het buitenland speelde Jessin in het ensemble van ‘Heidi das Musical’ in Wenen en ging hij op tour door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland met de musical ‘Die Schöne und das Biest’, waarin hij Ensemble/Cover Gustav was.

De activiteit 'Musical in 1 dag' vindt plaats op maandag 21 december van 09.30 tot 15.30 uur in de lesstudio’s van Musical 2.0 in het WFC Amsterdam. Deelnemen is mogelijk voor iedereen van 12 t/m 17 jaar oud. De kosten bedragen € 75,- voor de hele dag.
 

Klik hier om je in te schrijven

 


Musical in 1 week (8 - 13 jaar)

Zondag 27 december t/m zaterdag 2 januari (m.u.v. 31 december en 1 januari)

Wil je in de kerstvakantie een week lang aan de slag met musicalrepertoire en dagelijks zingen, dansen en acteren? Geef je dan op voor onze kerstvakantieactiviteit: Musical in één week. Onder leiding van Melise de Winter en Pien van Gerven werk je in vijf dagen toe naar de samengestelde musical ‘The Sound of Annie’, met een duidelijke knipoog naar de bestaande musicals.

Melise de Winter is bekend als kinderregisseur (Tarzan, Annie, The Sound of Music), musicalactrice (Anastasia, Vamos en Flashdance) en als stemactrice (Minnie Mouse, My Little Pony en Paw Patrol). Samen met zangcoach Pien van Gerven, die dit seizoen o.a. de zangcoaching van Legally Blonde doet, leidt zij de lesweek.

Van zondag 27 december t/m woensdag 30 december volgen de leerlingen diverse zang- dans- en spellessen. Na een korte onderbreking met oud- en nieuw, geef je op zaterdag 2 januari de eindpresentatie aan ouders/verzorgers in onze lesstudio. De week is bedoeld voor zowel huidige Musical 2.0 als niet-leerlingen. De tijden zijn van 10.00 tot 16.00 uur. Deelnemen is mogelijk voor iedereen van 8 tot 13 jaar oud. De kosten bedragen €225,- voor de hele week.
 

Klik hier om je in te schrijven