Musicalles bij Musical 2.0

Wil jij iedere week zingen, dansen en acteren? Musical 2.0 is dé plek in Amsterdam voor een nieuwe generatie musicaltalent! 

Bij Musical 2.0 geloven wij dat we onze leerlingen een werkplaats moeten bieden waar zij onder professionele begeleiding in een veilige en inspirerende omgeving vrijuit kunnen leren en (podium)ervaring opdoen. Dat betekent dat musicalles bij Musical 2.0 altijd in combinatie is met het repeteren voor een eindvoorstelling. We hebben hiervoor kortere (studioprojecten) en langere (productiegroepen) trajecten:
 


Studioprojecten 

Wil je in een kortere periode toewerken naar een voorstelling? Dan zijn onze studioprojecten zeker iets voor jou! Tijdens een studioproject ga je aan de slag met het maken van een voorstelling van 30 tot 45 minuten. Auditie doen is voor een studioproject niet nodig.

Meer informatie
 
 

Productiegroepen 

Heb je al wat meer ervaring en wil je toewerken naar een grote musicalproductie in het theater? In de Musical 2.0 productiegroepen werk je een seizoen lang onder leiding van een professioneel creatief team toe naar een volledige musical! Auditie doen is verplicht.

Meer informatie