De musicalschool voor een nieuwe generatie musicalperformers!


Bij Musical 2.0 begeleiden we leerlingen van 7 t/m 20 jaar in hun ontwikkeling binnen de musicaldisciplines zang, dans en spel. Onze klassen staan onder leiding van vakdocenten, die zelf hun sporen binnen het musicalvak hebben verdiend.

Onze lessen zijn geschikt voor iedereen met een passie voor musical. Zowel voor de leerling die net begint, als de leerling met de ambitie om door te stromen naar een productie of vakopleiding. Er zijn al musicalklassen vanaf 1,5 uur per week tot aan de intensievere opleidingsklassen (2,5 uur per week) en de productiegroep (4-6 uur per week). Al onze musicallessen vinden plaats in Amsterdam.

In de lessen staat de integratie van de discipline spel hoog in het vaandel. Nog te vaak blijft het acteren in musicals een ondergeschoven kindje. Wij geloven dat we om het niveau van musicalperformers in Nederland omhoog te brengen, onze leerlingen moeten opleiden tot ware ‘triple threat’. Dit houdt in dat de leerling de drie musicaldisciplines zang, dans en spel afzonderlijk van elkaar op een hoog niveau beheerst.
 

Musicalklassen

Zingen, dansen en acteren voor leerlingen van 7 t/m 20 jaar! Onze musicalklasssen zijn er voor iedereen die van musical houdt! Ingedeeld in je eigen leeftijdsgroep volg je iedere woensdag 1,5 uur musicalles onder leiding van onze vakdocenten.

Meer informatie
 

Opleidingsklassen

De opleidingsklassen zijn bedoeld voor leerlingen die op zoek zijn naar meer verdieping op het gebied van musical en overwegen om door te stromen naar een vervolgopleiding of productie. Ingedeeld op leeftijd wordt er wekelijks 2,5 uur gewerkt aan de zang-, dans- en speltechniek van de leerling onder begeleiding van ervaren vakdocenten. Er wordt zowel gewerkt aan de ontwikkeling binnen elke discipline afzonderlijk, als de combinatie ervan.

Meer informatie
 

Productiegroep

Na Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat in 2018/2019 en High School Musical in 2019/2020, starten in september 2020 de repetities voor de nieuwe productie. Geef je nu op voor de audities op zondag 10 mei!

Meer informatie