Een nieuwe generatie musicalperformers!


Musical 2.0 is dé werkplaats voor een nieuwe generatie musicalperformers! We begeleiden ambitieuze leerlingen van 9 t/m 25 jaar in hun ontwikkeling binnen de musicaldisciplines en produceren nieuwe- en reeds bestaande (jeugd)musicals. Musical 2.0 wil zo een belangrijke bijdrage leveren op het gebied van talent- en genreontwikkeling binnen de Nederlandse musical. 
 

Om het niveau van jonge musicalperformers in Nederland omhoog te brengen, geloven wij dat we onze leerlingen een werkplaats moeten bieden waar zij onder professionele begeleiding en in een veilige en inspirerende omgeving vrijuit kunnen spelen en (podium)ervaring opdoen.
 
 

Theaterproducties 

Wil je toewerken naar een musicalproductie in het theater? In de Musical 2.0 productiegroepen werk je een seizoen lang onder leiding van een professioneel creatief team toe naar een volledige musical!

Meer informatie


Studioproducties 

Wil je in een kortere periode toewerken naar een voorstelling? Dan zijn onze studioproducties zeker iets voor jou! Tijdens een studioproject ga je aan de slag met het maken van een voorstelling. Voor zowel beginnende als meer ervaren leerlingen is er plek binnen de cast.

Meer informatie