De musicalschool voor een nieuwe generatie musicalperformers!


Bij Musical 2.0 begeleiden we leerlingen van 9 t/m 20 jaar in hun ontwikkeling binnen de musicaldisciplines zang, dans en spel. Onze klassen staan onder leiding van vakdocenten, die zelf hun sporen binnen het musicalvak hebben verdiend.

In de lessen staat de integratie van de discipline spel hoog in het vaandel. Nog te vaak blijft het acteren in musicals een ondergeschoven kindje. Wij geloven dat we om het niveau van musicalperformers in Nederland omhoog te brengen, onze leerlingen moeten opleiden tot ware ‘triple threat’. Dit houdt in dat de leerling de drie musicaldisciplines zang, dans en spel afzonderlijk van elkaar op een hoog niveau beheerst.
 

Opleidingsklassen (zaterdag)

De opleidingsklassen zijn bedoeld voor leerlingen van 7 t/m 20 jaar die op zoek zijn naar meer verdieping op het gebied van musical en overwegen om door te stromen naar een vervolgopleiding of productie. Ingedeeld op leeftijd wordt er wekelijks 2,5 uur gewerkt aan de zang-, dans- en speltechniek van de leerling onder begeleiding van ervaren vakdocenten. Er wordt zowel gewerkt aan de ontwikkeling binnen elke discipline afzonderlijk, als de combinatie ervan.

Meer informatie
 

Productiegroepen (zondag)

Wil je toewerken naar een volledige musicalproductie in het theater? In de Musical 2.0 productiegroepen werk je onder leiding van een professioneel creatief team toe naar een volledige musical!

Meer informatie