Lesaanbod

Musical 2.0 begeleidt leerlingen van 8 t/m 20 jaar in hun ontwikkeling binnen de musicaldisciplines (zingen, dansen en acteren) en produceert nieuwe- en bestaande (jeugd)musicals. Musical 2.0 wil zo een belangrijke bijdrage leveren op het gebied van talent- en genreontwikkeling binnen de Nederlandse musical.

Binnen een veilige en inspirerende omgeving kunnen leerlingen vrijuit leren, creëren en uitvoeren. Onder professionele begeleiding van vakdocenten werken leerlingen bij Musical 2.0 altijd toe naar een eindproductie, waarbij ze niet alleen zelf (podium)ervaring opdoen, maar ook samen leren wat er allemaal komt kijken bij het maken van een theatervoorstelling.


We produceren ieder seizoen diverse nieuwe- en bestaande (jeugd)musicals. Op dit moment kun je niet meer instromen in lopende producties.
 

Nieuwe producties per september 2023

Diverse groepen van 8 t/m 20 jaar oud

Welke producties in het seizoen 2023/2024 centraal staan en wanneer de audities plaatsvinden wordt binnenkort bekendgemaakt.
 
Als eerste op de hoogte zijn? Meld je aan op onze mailing (te vinden in de footer, onderaan de website)
     
 

Theaterproducties 

Wil je toewerken naar een musicalproductie in het theater? In de Musical 2.0 productiegroepen werk je een seizoen lang onder leiding van een professioneel creatief team toe naar een volledige musical!

Meer informatie


Studioproducties 

Wil je in een kortere periode toewerken naar een voorstelling? Dan zijn onze studioproducties zeker iets voor jou! Tijdens een studioproject ga je aan de slag met het maken van een voorstelling. Voor zowel beginnende als meer ervaren leerlingen is er plek binnen de cast.

Meer informatie