Toelatingstest - Musical 2.0 Opleidingsklassen

Toelatingstest - Musical 2.0 Opleidingsklassen

In september starten de opledingsklassen. De opleidingsklassen zijn bedoeld voor leerlingen die op zoek zijn naar meer verdieping op het gebied van musical en overwegen om door te stromen naar een vervolgopleiding of productie. Ingedeeld op leeftijd wordt er wekelijks 2,5 uur gewerkt aan de zang-, dans- en speltechniek van de leerling onder begeleiding van ervaren vakdocenten. Er wordt zowel gewerkt aan de ontwikkeling binnen elke discipline afzonderlijk, als de combinatie ervan.

Deelname aan onze opleidingsklassen is alleen mogelijk na het doen van toelatingstest. Hierin maken leerling en docenten kennis met elkaar en wordt de leerling getest op inzet, technische vaardigheden en gekeken naar de potentiële groei.

Wil jij volgend seizoen onderdeel zijn van onze Opleidingsklas? Geef je dan nu op voor de eerstvolgende toelatingstest op zondag 7 juni in het WFC Amsterdam. Aanmelden kan via het inschrijfformulier. Indien je profiel aansluit bij de gestelde criteria, ontvang je spoedig een uitnodiging voor de toelatingstest met verdere informatie.


Musical 2.0

Musical 2.0 is dé musicalschool voor een nieuwe generatie musicalperformers! We begeleiden leerlingen van 7 t/m 20 jaar in hun ontwikkeling binnen de musicaldisciplines zang, dans en spel. Onze klassen staan onder leiding van vakdocenten, die zelf hun sporen binnen het musicalvak hebben verdiend.

Onze lessen zijn geschikt voor iedereen met een passie voor musical. Zowel voor de leerling die net begint, als de leerling met de ambitie om door te stromen naar een productie of vakopleiding. Er zijn al musicalklassen vanaf 1,5 uur per week tot aan de intensievere opleidingsklassen (2,5 uur per week) en de productiegroep (4-6 uur per week).

In de lessen staat de integratie van de discipline spel hoog in het vaandel. Nog te vaak blijft het acteren in musicals een ondergeschoven kindje. Wij geloven dat we om het niveau van musicalperformers in Nederland omhoog te brengen, onze leerlingen moeten opleiden tot ware ‘triple threat’. Dit houdt in dat de leerling de drie musicaldisciplines zang, dans en spel afzonderlijk van elkaar op een hoog niveau beheerst.Bekijk het gehele aanbod