Musical 2.0 Selectie - 2020/2021

No Image

Wil je volgend seizoen toewerken naar een volwaardige musicalproductie in het theater? Of ben je op zoek naar verdieping op het gebied van musical en overweeg je om door te stromen naar een vervolgopleiding of productie? Op zondag 21 juni vindt de Musical 2.0 Selectiedag plaats voor onze productiegroepen en opleidingsklassen.

Hier selecteren we de castleden voor de producties en leerlingen voor de opleidingsklassen in het seizoen 2020/2021. Je kunt wel een voorkeur aangeven voor een klas, maar dit is geen garantie. Na afloop van de Musical 2.0 Selectiedag ontvang je van ons de uitslag binnen enkele dagen. Hier hoor je óf en voor welke productie/klas je bent aangenomen. Je hebt zelf altijd de laatste keuze of je je definitief inschrijft.
Aanmelden voor de Musical 2.0 Selectiedag kan via het inschrijfformulier. Indien je profiel aansluit bij de gestelde criteria, ontvang je spoedig een uitnodiging voor de audities met verdere informatie. Aan de audities zijn geen kosten verbonden. Kijk voor de praktische informatie van onze klassen op de desbetreffende pagina's op de website.


Musical 2.0

Musical 2.0 is dé musicalschool voor een nieuwe generatie musicalperformers! We begeleiden leerlingen van 7 t/m 20 jaar in hun ontwikkeling binnen de musicaldisciplines zang, dans en spel. Onze klassen staan onder leiding van vakdocenten, die zelf hun sporen binnen het musicalvak hebben verdiend.

In de lessen staat de integratie van de discipline spel hoog in het vaandel. Nog te vaak blijft het acteren in musicals een ondergeschoven kindje. Wij geloven dat we om het niveau van musicalperformers in Nederland omhoog te brengen, onze leerlingen moeten opleiden tot ware ‘triple threat’. Dit houdt in dat de leerling de drie musicaldisciplines zang, dans en spel afzonderlijk van elkaar op een hoog niveau beheerst.Bekijk het gehele aanbod