Audities - Productie 2020/2021

Audities - Productie 2020/2021

Wil jij volgend seizoen onderdeel zijn van de volgende productie van Musical 2.0? Geef je dan nu op voor de audities!

Na Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat in 2018/2019 en High School Musical in 2019/2020, starten in september 2020 de repetities voor de nieuwe productie.

Ben je enthousiast, voldoe je aan het profiel en heb je overlegd met je ouders? Aanmelden kan t/m 3 mei 2020 via het inschrijfformulier. Indien je profiel aansluit bij de gestelde criteria, ontvang je spoedig een uitnodiging voor de audities met verdere informatie. Je wordt ingedeeld in een blok van 60 minuten en de auditie vindt groepsgewijs plaats.

De kosten voor de productiegroep bedragen €80,- per maand. Daarnaast wordt er een eenmalige betaling van €50,- gevraagd na definitieve toelating tot de productiegroep.


Musical 2.0

Musical 2.0 is dé musicalschool voor een nieuwe generatie musicalperformers! We begeleiden leerlingen van 7 t/m 20 jaar in hun ontwikkeling binnen de musicaldisciplines zang, dans en spel. Onze klassen staan onder leiding van vakdocenten, die zelf hun sporen binnen het musicalvak hebben verdiend.

Onze lessen zijn geschikt voor iedereen met een passie voor musical. Zowel voor de leerling die net begint, als de leerling met de ambitie om door te stromen naar een productie of vakopleiding. Er zijn al musicalklassen vanaf 1,5 uur per week tot aan de intensievere opleidingsklassen (2,5 uur per week) en de productiegroep (4-6 uur per week).

In de lessen staat de integratie van de discipline spel hoog in het vaandel. Nog te vaak blijft het acteren in musicals een ondergeschoven kindje. Wij geloven dat we om het niveau van musicalperformers in Nederland omhoog te brengen, onze leerlingen moeten opleiden tot ware ‘triple threat’. Dit houdt in dat de leerling de drie musicaldisciplines zang, dans en spel afzonderlijk van elkaar op een hoog niveau beheerst.Bekijk het gehele aanbod